Foto: „Skirt Bike 2015”, la Alba Iulia. Sute de persoane au pedalat la cea mai „colorată” paradă de biciclete

skirt bike 2015 30În acest weekend, la Alba Iulia s-a desfășurat cea de-a III-a ediție a celei mai chic parade de biciclete, și anume „Skirt Bike Alba Iulia”. Peste 100 de participanți și-au împodobit bicicletele în cele mai inedite moduri și s-au prezentat sâmbătă, 27 iunie, în Piața Cetății din Alba Iulia de unde au pornit spre Catedrala Reîntregirii, apoi spre Hotel Cetate, strada Cloșca, Bulevardul Transilvaniei și înapoi în Cetatea Alba Carolina. Punctul final al plimbării a fost Framm’s, lângă Biblioteca Batthyaneum.

Provocați să poarte ținute cât mai deosebite, și în acest an bicicliștii s-au ridicat la înălțimea așteptărilor: au adus biciclete vechi recondiționate, au purtat pălării, bretele și papioane sau și-au decorat bicicletele cu baloane și panglici, în cel mai vesel mod.

„SkirtBike” este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfășurat în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

Dacă sâmbătă, parada bicicletelor s-a desfășurat în Cetate și în oraș, duminică, 28 iunie, aceștia au luat cu asalt un nou traseu, sa-i spunem, mai dificil. Zeci de persoane au pedalat pe „Transalpina de Mamut”. Cu plecare de la intrarea în Parcul Dendrologic, bicicliștii au pedalat fiecare în ritmul său pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut. La întoarcere, organizatorii au pregătit sandwich-uri, salate și fructe pentru participanți, în cadrul celui mai vesel picnic din oraș.

Foto: Alba Iulia by GDO

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*