Foto: S-au decernat premiile pentru concursul „Redescoperă Cetatea Alba Carolina. Istorie și Culoare”. Vezi câștigătorii

istorie si culoare 41Marți seara, într-o atmosferă „artistică”, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba iulia s-a desfășurat festivitatea de premiere și expoziția lucrărilor câștigătoare din cadrul celei de-a doua ediții a concursului național de pictură, arhitectură și design vestimentar, „Redescoperă Cetatea Alba Carolina. Istorie și Culoare”. La eveniment au participat peste 50 de elevi de la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, Liceul Sportiv Sebeș, Liceul Militar Mihai Viteazul și Seminarul Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia.

Concursul „Redescoperă Cetatea Alba Carolina. Istorie și Culoare” a fost organizat de către Asociaţia culturală Sincretic-Art împreună cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Proiectul beneficiat de o finanțare de 5.000 de lei din partea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi 2.000 de lei din partea Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Evenimentul a fost presărat cu momente artistice precum micro-recitalul Duo Aurae (Dan Liviu Cernat – viola/ violin și Ovidiu Parjol – pian) și un moment muzical al clasei de instrumente de suflat din cadrul Centrului de Cultura „Augustin Bena” Alba.

Mai jos găsiți lista premianților:

Arhitectură:

Premiul I – Ana Maria Salcu, Ioan Florian Iancu

Premiul II – Diana Apetroaie, Zoltan Boldiszar

Premiul III – Ioan Morar, Daniel Zota

Design vestimentar:

Premiul I – Andra Popa

Premiul II – Ioana Hăprian

Premiul III – Rebeca Dumitrean

Pictură:

Premiul I – Antonia Paszert, Adelina Sasu, Elisaveta Mașchin

Premiul II – Raluca Deac, Marie Theiss, Diane Popa

Premiul III – Roxana Harda, Ecaterina Poca, Antoniu Truță

Secțiunea specială:

Premiul I – Andreea Stoica

Premiul II – Amalia Stoica

Premiul III – Valentin Ciucea

Mențiune – Moise Dăian

Premiul I – Haznal Szilard

Premiul II – Dan Cristian Guțiu

Premiul III – Raul Alexa

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22039 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*