Foto: Rodica Vasin, acționar majoritar al companiei Apulum SA din Alba Iulia, premiată în cadrul Galei Femeilor Liberale desfășurată la Ateneul Român

gala femeilor liberale 3Cea de-a IV-a Ediție a Galei Femeilor Liberale a avut loc sâmbătă, 27 februarie 2016, la Sala Mare a Ateneului Român din capitală. Gala Femeilor Liberale este un eveniment anual de tradiție care celebrează reușitele doamnelor implicate în viața societății.  În cadrul editiei din acest an, Organizația Femeilor Liberale a premiat excelenta personalitatilor din mediul cultural, academic, de business, invatamant, media, sanatate si cultura – personalitati care au marcat proiectele organizatiilor de femei judetene din ultimului an. Evenimentul a beneficiat de participarea numeroasă a doamnelor liberale si nu numai, iar judetul Alba a fost cu succes reprezentat la acest eveniment.

Rodica VASIN – acționar majoritar al celui mai mare producător de porțelan din România – compania APULUM SA din Alba Iulia, a fost premiată în cadrul Galei cu diploma de excelență pentru profesionalism, solidaritate de gen, implicare și multă, multă dăruire la secțiunea III- proiectul „Politici active în sprijinul familiilor din România”.

Decernarea premiilor reprezentanților societății civile care au participat la proiectele judetene pe sectiuni a fost facuta astfel:

  • sectiune I – premii acordate pentru proiectul „PNL are grijă de sănătatea ta”
  • sectiunea II- premii acordate pentru proiectul „Dăruiește pur si simplu”
  • sectiunea III-premii acordate pentru proiectul „Politici active în sprijinul familiilor din România”
  • sectiunea IV –premii acordate pentru proiectul „Viața fără violență”
  • sectiunea V-premii acordate pentru proiectul „Proiecte de succes”

Decernarea premiilor personalităților care au participat la proiecte regionale

  • sectiunea VI –premii acordate pentru proiectul „Femeile liberale pot ajuta România”
  • sectiunea VII-premiile acordate pentru proiectul „Povești de viață, premiem excelența”
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21144 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*