Foto: Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, și un veteran, în vârstă de 95 de ani, au întâmpinat „Ștafeta Veteranilor”

Miercuri, 18 octombrie 2017, in jurul orei 15.00, “Ștafeta Veteranilor” a ajuns la Sebeș. Reprezentanții Invictus România au fost întâmpinați, pe platoul din fața Centrului Cultural “Lucian Blaga”, de primarul Dorin Nistor și de veteranul de război sebeșan Gheorghe Moga, în vârstă de 95 ani. Fanfara din Petrești a intonat imnul de stat al României. Primarul Dorin Nistor a oferit oaspeților steagul Sebeșului.

Evenimentul face parte din proiectul Ștafeta Veteranilor, proiect prin care voluntari din toată țara promovează respectul față de veteranii de ieri și de azi ai României. Ștafeta Veteranilor, un proiect anual aflat la a IV-a ediție, este o acțiune de nivel național care integrează eforturile a 100 de atleți de a acoperi peste 2000 km de alergare, pe tot teritoriul României, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii noștri.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*