Foto: Precum Mihai Viteazul, Polaris M Holding a intrat triumfător cu mașina pe Poarta a 3-a a Cetății din Alba Iulia

polaris viteazuImaginea a fost postată pe facebook, de catre albaiulianul Marius Rotar, cercetătorul istoric de la Universitatea „1 Decembrie 1918” și președinte al Asociației Cremationiste Amurg din România. Poza a fost însoțită de următorul text: „Eu stiu ca prin Poarta a Treia a Cetatii din Alba Iulia, precum si prin nicio poarta reala sau imaginata a acesteia nu se circula cu masini. Azi, 4.02.2014, ora 12.05, prin Poarta a Treia o masina Polaris trecea nestingherita, cu ingaduita slugarnica a celor imbracati ca „soldatii habsburgici”. Desi n-am carnet o sa rog un prieten sa ma ma plimbe pe acolo cu masina sa vad daca si mie mi se permite sa fiu VIP! O fi scartit podul de lemn cand a trecut peste el aceasta masina?”.

Fotografia a stârnit deja aprige comentarii. Nu știm cu ce treabă erau cei de la Polaris în zonă însă parcă nu e chiar în bună regulă să te „dai” cu mașina în zona respectivă. Dacă au încalcat legea, mai mult ca sigur, poliția nu va rămâne indiferentă.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20590 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

3 Comments

  1. Hotii!! Hotii!! Tara de hotzi,nu de motzi!desi..intra-adevar,traim in epoca medievala(mai curand medi- pana la grand-evil..)..cu grofi,baroni,nebuni de curte,si ..caricaturi imbracate in costume de epoca..aman aman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*