Foto: Polițiștii din Alba și elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia au făcut cadouri de sărbători copiilor din trei centre sociale

cadouri ipj 13În acest minunat spirit al Crăciunului, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia și Școala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia au organizat campania umanitară, intitulată sugestiv, „De Crăciun, dăruiește din suflet!”

Scopul campaniei a fost cultivarea de responsabilități și relații interumane de calitate, precum și consolidarea parteneriatului poliție – școală – comunitate, în contextul sărbătorilor de iarnă.

Astfel, prin amabilitatea cadrelor didactice, a părinţilor şi elevilor de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia au fost colectate daruri (jucării, cărţi, jocuri, rechizite) şi constituite pachete, ce au fost întregite cu dulciuri puse la dispoziţie de asociaţiile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cu sprijinul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu copii ai Şcolii Gimnaziale Avram Iancu au dus cadourile, copiilor instituționalizați în Casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos precum şi copiilor din Centrul Educaţional „Sf. Nicolae” și Așezământul Social „ Sf. Vasile cel Mare” din municipiul Alba Iulia.

Pentru gestul lor, copiii Şcolii Avram Iancu şi poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi felicitări oferite cu generozitate de gazde.

„Întotdeauna m-am gândit la Crăciun, când i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp plăcut, în care să fii blând, iertător, mărinimos, singurul timp pe care îl știu, în calendarul lung al anului, când toată lumea pare să-și deschidă, la unison, din propria voință, inimile închise…” – Charles Dickens.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*