Foto: Peste 400 de oameni au luat startul la Crosul Europei desfășurat la Alba Iulia

crosul europei 47Cu ocazia Zilei Europei, sărbătorită în fiecare an pe data de 9 mai, peste 400 de oameni au luat startul la cea de-a doua ediție a Crosului Europei. Evenimentul sportiv, organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia, s-a desfășurat în Șanțurile Cetății, pe Latura de Vest, în zona Catedralei Reîntregirii. Totul a debutat cu un spectacol al grădiniţelor din Alba Iulia iar cei de la Ping şi Pong au fost responsabili cu buna dispoziţie. Participanții au avut de alergat 3 km pe laturile Cetății Alba Carolina.

La eveniment au participat şi primarul Mircea Hava, viceprimarul Gabriel Pleșa, vicepreşedinţii Consiliului Județean Alba, Florin Roman și Alin Cucui, directorul ADR Centru, Simion Creţu, și preşedintele Fundaţiei PAEM Alba, Vasile Bora. Aceştia au fost şi cei care au înmânat premiile câştigătorilor.

crosul europei 150Câștigătorul ediției cu numărul doi a Crosului Europei a fost Alexandru Pintea, acesta reușind să treacă primul linia de sosire. La fete învingătoarea a fost Denisa Talpaş. Cel mai tânăr alergător a fost preșcolarul Paul Grozav. Și de această dată, cuplul atleților veterani Emil și Margareta Suflețel, au împresionat lumea prezentă. Marele premiu în acest an a fost o bicicletă mountain bike.

Câştigătorii ediţiei II a Crosului Europei sunt:

Categoria băieţi

Locul I – Alexandru Pintea

Locul II – Darius Cristea

Locul III – Tamaş Bogya

Categoria fete

Locul I – Denisa Talpaş

Locul II – Nicoleta Gînţa

Locul III – Bianca Molnar

Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu premii: tricouri, memorii USB, boxe de telefon, căni, umbrele, frisbee, brelocuri, corturi, scaune etc.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26798 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*