Foto: Peste 100 de persoane au participat la primul eveniment „Back to School”, organizat de Cora Trade Center, în Alba Iulia

cora trade centerPeste 100 de persoane au participat joi, 16 iunie, la primul eveniment „Back to School”, organizat de Cora Trade Center, în Alba Iulia.  Scopul evenimentului a fost de a educa și informa partenerii  din domeniul biroticii și papetăriei, de calitatea și inovația noilor produse pentru sezonul de școală 2016-2017.

Succesul evenimentului a fost garantat de prezența partenerilor internaționali ai Cora Trade Center.  Nume importante din portofoliul companiei, precum Erich Krause Rusia, Memoboards Polonia și Colibri Italia, s-au alăturat echipei și au prezentat ultimele noutăți participanților.

ctc alba iuliaInvitații au avut parte de demonstrații live ale sistemelor  de copertat  Colibri și au putut discuta în detaliu cu fiecare furnizor,  despre fiecare produs destinat sezonului de școală. Cele mai importante branduri comercializate de Cora Trade Center au avut standuri proprii în cadrul evenimentului, având scopul de a inspira revânzătorii  în noul sezon. Cei trei manageri ai companiei s-au numărat printre speakerii serii, venind în ajutorul participanților cu detalii despre importanța unui produs de calitate și al unui parteneriat de lungă durată. Una dintre cele mai importante prezentări a fost cea a brandului Rosetta, produs în cadrul tipografiei companiei Cora Trade Center, menit să vină în sprijinul cliențiilor cu soluții personalizate pentru tipizate și produse din hârtie.

ctcÎn cadrul evenimentului participanții au avut parte de o degustare de cafea și o incursiune în istoria brandului J. Hornig, iar seara s-a încheiat cu o petrecere a cărui start a fost dat de către compania Jidvei, care a prezentat invitațiilor cele mai importante sortimente de vin din portofoliu, incluzând Vinul Cetății.

Evenimentul „Back to School” din acest an a fost doar unul din multele proiecte pe care compania le pregătește îndeaproape pentru a-și surprinde partenerii.  Cora Trade Center aduce pieței actuale un plus de calitate și are ca obiectiv principal construirea unui business diferit, cu focus pe nevoile partenerilor săi.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*