Foto: Pema electrotehnic România a inaugurat noua unitate de producție, de la Ciugud. Evenimentul a coincis cu împlinirea a 10 ani de activitate a companiei

pema-electrotehnic-38Compania pema electrotehnic România, specializată în domeniul ingineriei electrice, a inaugurat, oficial, vineri, 7 octombrie 2016, o nouă unitate de producție, în comuna Ciugud. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 10 ani de activitate ai firmei care numără, în momentul de față, peste 100 de angajați. Momentul festiv s-a bucurat de prezența mai multor oficialități, printre care s-au numărat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba și Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud. 

 

pema-electrotehnic-48„Compania pema electrotehnic România reprezintă un etalon al calității și profesionalismului în domeniul ingineriei electrice. De peste 10 ani, firma este, atât pentru piața de profil din țara noastră cât și pentru cea din străinătate, un partener stabil, specializat în asamblarea de cablaje, panouri electrice și controlere destinate diverselor sectoare de activitate cum ar fi automatizările, tehnica medicală, industria solară, mașini și utilaje industriale, vehicule feroviare, outsourcing etc.”, transmit reprezentanții companiei. 

pema-electrotehnic-18În cuvântul de deschidere, Laura Moga, directorul general al pema electrotehnic  a afirmat că  “pema face cabluri, dar nu face cabluri simple. Pema face o artă din cabluri. Noi suntem o altfel de firmă, un altfel de producător de cablaje. Suntem de peste 10 ani pe piață și avem o experiență de peste 40 de ani a grupului de firme din care facem parte. Ca și locații, avem sediul central  în Germania, unde se află firma mamă, avem un colaborator în Slovacia, iar începând din luna martie, două suprafețe de producție în România”.

pema-electrotehnic-25În momentul de față, în fruntea managementului pema electrotehnic, alături de directorul general Laura Moga se află și Ioan Moga, cel care ocupă funcția de director administrativ.  ”Sărbătorim 10 ani de activitate în România, dar și 10 ani de colaborare eficientă între familia Hahn și familia Moga, ceea ce nu este decât o poveste de succes. Atunci când vorbim despre Pema în România, vorbim de semnătura pe care a pus-o familia Moga. Un alt motiv de sărbătoare este deschiderea celui de-al doilea sediu în România. Avem în prezent 4000 de metri pătrați suprafață de producție, ceea ce arată buna colaborare dintre noi, cele două familii”, a precizat, în discursul său Rolf Hahn, unul dintre managerii pema electrotehnik gmbh.

Declarații oficialități

pema-electrotehnic-54Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba ”Doamna Moga, domnule Moga, valoroasă echipă Pema, La mulți ani! Mă bucur că domnul Rolf Hahn a avut curaj și a avut încredere în noi, și nu vorbesc numai de România, vorbesc de județul Alba. Evoluția a fost extraordinară și mă bucur că am fost prezent aici, pe aceeași funcție, în acești 10 ani. Am participat și la bucuriile și evenimentele anterioare. M-am simțit mândru când am văzut că produsele acestei firme ajung  în țări care sunt reper pentru dezvoltarea industrială în lumea asta”

pema-electrotehnic-35Gheorghe Damian, primarul comuni Ciugud ”La mulți ani Pema, la mulți ani familia Moga, la mulți ani echipei Pema! Este pentru noi o mândrie că avem astfel de oameni în comuna noastră, o mândrie că avem astfel de firme în comuna noastră.  Este pentru noi, dacă vreți, un parteneriat solid ”

Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba- “Alba are un viitor cum puține județe îl vor avea în perioada următoare.  În ceea ce privește pregătirea profesională, noi am făcut niște pași. În urmă cu trei ani de zile dădeam drumul la Școala profesională germană de la Alba Iulia, și vreau să vă spun că în acest an 65% din absolvenți lucrează în industria auto din județul Alba. Vă doresc succes, aveți aproape de voi administrația locală și administrația județeană”

Grupul de firme. Repere

pema-electrotehnic-61Pema electrotehnic gmbh și-a început activitatea în anul 1977, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul ingineriei electrice. Compania deține o filială și în țara noastră, pema electrotehnic România, și dezvoltă parteneriate de succes cu firme din Cehia și Slovacia.

Pema electrotehnic s.r.l. a fost înființată în anul 2006, cu capital german, ca urmare a extinderii capacității de producție a companiei mamă. Se concentrează cu succes pe producția de serie destinată domeniului ingineriei electrice. Începând cu anul 2011, pema electrotehnic România dezvoltă, în paralel, proiecte de outsourcing și nu în ultimul rând proiecte specializate în domeniul maselor plastice. 

Hm elektrotechnik gmbh comercializează produse și accesorii electrice și mecanice sestinate mai multor domenii de activitate. Portofoliul include o gamă completă de cabluri, fire, presetupe, conectori industriali, tuburi termocontractabile, sisteme de protecție pentru cabluri șamd.

 Hm consulting gmbh&co. Ohg oferă consultanță specializată în domenul administrării unui bussines de succes. Expriența dobândită de-a lungul carierei celor doi manageri ai companiei, Rolf Hann și Rolf Mundiger, stă la baza dezvoltării continue a firmei.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18882 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*