Foto: Membrii PMP Alba au luat cu „asalt” sediul PSD din Alba Iulia

vizita pmp 12Scumpirea accizei și creșterea prețului benzinei au „agitat spiritele” în cadrul Partidului Mișcarea Populară Alba care s-a mobilizat și a strâns peste 10.000 de semnături aparținând persoanelor din județ care nu sunt de acord cu aceste scumpiri. Așadar, joi după-masa, mai mulți membrii PMP Alba, alături de președintele filialei județene, Clement Negruț, înarmați cu pancarte inscripționate cu textul „PSD+PC+UNPR+UDMR bagă mâinile în buzunarele românilor”, au vizitat sediul PSD din Alba Iulia. Scopul acestei vizite a fost acela de a depune o solicitare prin care roagă pe deputații și senatorii PSD din Alba să renunțe și să voteze împotriva Ordonanței de Urgență cu care va veni Guvernul Ponta în Parlamentul României. Mai jos găsiți adresa lăsată la sediul PSD:

„PARLAMENTARILOR PSD DIN ALBA

Domnilor deputaţi: Ioan Dîrzu şi Călin Potor,

în numele a celor trei sute de mii de români din care peste zece mii din Alba care au semnat petiţia împotriva scumpirii  motorinei şi a benzinei,

VĂ CEREM:

SĂ NU VOTAŢI ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI PENTRU INTRODUCEREA ACCIZEI DE 7 EUROCENŢI LA COMBUSTIBIL,

CEREM Partidului Social Democrat să dea dovadă de responsabilitate faţă de cetăţenii pe care îi reprezintă, să voteze pentru cei care i-au ales,  nu pentru ambiţia lui Victor Ponta sau pentru nevoiile baronilor locali.

 PARTIDUL MIŞCAREA POPULARĂ ALBA”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20562 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*