FOTO: Magazinul DIEGO din Alba Iulia a fost reamenajat. Sunteți așteptați cu o gamă variată de produse, oferte speciale și prețuri pentru orice buzunar

Reprezentanții DIEGO anunță faptul că magazinul din Alba Iulia al companiei a fost reamenajat și că își așteaptă clienții într-o locație pe măsura celor mai ridicate exigențe. Cei care trec pragul locației beneficiază gratuit de apă, ceai sau cafea, precum și de consultanță profesionistă în alegerea produselor dorite. De reținut faptul că aveți la dispoziție nu mai puțin de 24 de cataloage de tapet, cu prețuri începând de la 13,99 lei. Ca și noutate, cei interesați pot achiziționa pardoseala rezistentă la umezeală (LVT), recomandată atât pentru băi cât și pentru bucătării. Nu trebuie să ratați nici prețurile bombă la parchetul cu dimensiuni de la 6 la 14 mm. De asemenea, puteți opta pentru o colecție vastă de iarbă artificială, la prețuri excelente, de la 14,99 mp, lățime de 1,33 m. Peste 600 de modele de mochetă și PVC, unele disponibile pe stoc, altele aduse pe comandă, pot înfrumuseța încăperile dorite de dumneavoastră iar colecția nouă de covoare, cu o gamă largă de modele și dimensiuni, se adresează celor mai pretențioase gusturi. Tot la Diego Alba Iulia poți alege între o perdea sau draperie gata confecționată la dimensiune standard, dar la un „preț inteligent” sau una la o altă dimensiune cu termen de coasere 10 zile.

REȚINEȚI! Pentru cei care au card de fidelitate DIEGO, există posibilitatea unor de discounturi cu până la 50%.

IMPORTANT: Magazinul Diego este situat în Alba Iulia, strada Alexandru Ioan Cuza, nr.24, lângă Ambient. Tel: +40358566317 , +40724221850. Orar:

Luni-Vineri: 9.00 – 19.00. Sâmbătă: 9.00 – 17.00. Duminică: închis. Web:www.diego.ro

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*