Foto: Locul doi pentru perechea de dansatori a clubului Top Dance din Alba Iulia, la concursul național Cupa Vâlcea

top dance 03În fiecare week-end, clubul Top Dance spune prezent competiţiilor naţionale desfăṣurate în toate marile oraṣe ale ţării. În week-edul proaspăt încheiat, singura pereche participantă a clubului la concursul naţional Cupa Vâlcea, a reuṣit să triumfe. Cupa Vâlcea – 3 octombrie 2015, un concurs desfăṣurat sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, în Sala Sporturilor Traian din Vâlcea, cu peste 200 de perechi înscrise in competiţie, a oferit un nou prilej perechii Opriţa Adrian – Polhac Raluca să își confirme valoarea. Astfel la categoria de vârsta 10-11 ani, clasa E – 6 dansuri, au reuṣit să obţina locul II. Perechea Adrian – Raluca este la a 2 calsare pe podium în această toamnă, fiind una din perechile cu reale ṣanse de a deveni campioni, la campionatul naţional de calse care ne bate la uṣă. În perioada următoare sportivii Top Dance vor participa la Cupa Arad, Cupa Sibiu, WDSF Internaţional Timiṣoara, Cupa Mediaṣ, Campionatul Naţional de Clase, Napoca Dance Festival.

Doritorii de artă, de performanţă, de miṣcare, de voie bună, de dans sunt invitați la sălile din Alba Iulia în zile de luni ṣi miercuri începand cu ora 17:00 – sala de gimnastică a Universităţii “1 Decembrie 1918”, Aiud – în zilele de marţi ṣi joi începand cu ora 17:00 – Jox Bowling Aiud, Teiuṣ – în zile de luni ṣi miercuri începand cu ora ora 14:00 – Centrul Cultural Teiuṣ.

Felicitări sportivilor, părinţilor, partenerilor clubului si antrenorului clubului Top Dance 2007. Club Top Dance – Profesionalism născut din pasiune pentru dans!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20289 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*