Foto: La Pianu de Jos a avut loc o nouă ediție a Transavia Golf Cup. Vezi CÂȘTIGĂTORII competiției

3 transavia golf cupSâmbătă, 23 mai 2014, a avut loc la Clubul de golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos, Alba cea de-a noua ediţie a Cupei Transavia la golf.  Ediţia 2015 a lansat şi în acest an invitaţia la joc tuturor pasionaţilor de acest sport nobil, reunind totodată oamenii în jurul unui numitor comun: golful, pasiunea tuturor.  Competiţia, devenită un punct de referinţă în calendarul competiţional al Clubului „Paul Tomiţă”, a avut un număr record de jucători înscrişi: 75 de jucători de la mai multe cluburi din țară și străinătate.

4 transavia golf cupRezultatele Transavia Golf Cup ediţia IX:

Categoria 1: Campion- Laurențiu Coman ( 70 lovituri-departajare HCP),  Vicecampion- Lepădatu Marian (70 lovituri- departajare HCP)

Categoria 2: Campion- Pocan Ioan  (43 puncte), Vicecampion- Ciceo Mircea (40 puncte)

Categoria 3: Campion- Ciosan Florin  (40 puncte- departajare HCP), Vicecampion- Sîmpălean Călin (40 puncte- departajare HCP)

5 transavia golf cupCategoria Lady: Campion- Coman Ana (36 puncte), Vicecampion- Codrin Anca (35 puncte)

Categoria Seniori: Campion- Stanciu George (39 puncte), Vicecampion- Burzescu Gabriel (32 puncte)

Categoria Juniori: Campion- Antonio Pop (22 puncte),  Vicecampion- Popa Luca (7 puncte), locul 3- Ciceo Mara (5 puncte), locul 4- Barbu Andrei (4 puncte)

Longest Drive: Bărbat Alexandru (240 metri)
Nearest to The Pin: Bărbat Alexandru (2,92 metri)

Compania Transavia susține și în acest an promovarea golfului în rândul tinerilor jucători și a oferit și în acest an  3 vouchere speciale pentru categoria Junior în valoare totală de 1000 lei pentru achiziționarea de articole golf.

În cadrul evenimentului, a avut loc și un concert live oferit de Trupa Puzzle.

Despre Transavia

7 transavia golf cupTransavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din 5 judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, iar din anul 2006 compania a primit distincţia de furnizor al Casei Regale a României. Produsele Transavia deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Cei 24 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a companiei Transavia ca lider de piaţă. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane. Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia). Fondatorul şi directorul general al grupului  este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România. Cei peste 1.600 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor de viitor.

Mai multe detalii:

www.transavia.ro

www.fragedo.ro

https://www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune

2 transavia golf cup

 

1 transavia golf cup

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23669 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*