Foto: La mulți ani, Alba Iulia! La mulți ani, România! Ziua Națională a debutat în Orașul Unirii cu o serie de momente solemne

depuneri coroane 1 decembrie 2015 15Ca în fiecare an, ziua de 1 Decembrie a adus la Alba Iulia mii de oameni din toate colțurile țării. Spiritul patriotic s-a simțit încă de la primele ore ale dimineții, atunci când reprezentanți ai administrației centrale și locale, alături de membri ai partidelor politice, au depus coroane și jerbe de flori la statuile lui I.I.C Bratianu, Iuliu Maniu, la busturile Regelui Ferdinand și Reginei Maria dar și la statuia lui Mihai Viteazul.

Citește și Programul manifestărilor de la Alba Iulia, dedicate Zilei Naționale. Sunteți așteptați, în Orașul Unirii, la „Festival de România”

Președintele Klaus Iohannis nu a sosit în acest an la Alba Iulia însă a fost reprezentat de către Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial pentru Cultură, Culte și Centenar. La depunerile de coroane, pe lângă oficialități, au fost prezenți o mulțime de albaiulieni dar și oameni veniți din țară. Din partea Guvernului, la Alba Iulia, a sosit vicepremierul Vasile Dîncu. În ciuda temerilor că se anunțaseră ploi și vânt puternic, vremea a fost frumoasă. Un soare generos și un curcubeu, apărut la primele ore ale dimineții.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*