Foto: La Alba Iulia s-a desfășurat cea de a doua zi a Festivalului de Muzică Folk „Ziua de Mâine”. Cinci concurenți au cântat pentru marele premiu

folk ziua de maine 15Sâmătă, 21 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc cea de a doua seară a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”. A fost seara în care cinci dintre cei zece participanți la concurs au cântat în fața publicului, pentru a câștiga marele premiu. Primii cinci artiști au urcat pe scenă în prima seară a festivalului, respectiv vineri, 20 noiembrie. Cei ce care au cântat au fost Nicolae Boico, Cristian Mihai, Bianca Andreea Molnar, Paul Adrian Tihan și Ana Maria Dumitru. Fiecare a interpretat câte două piese prin care au trebuit să impresioneze juriul format din Președinte Mihai Cosmin Popescu de la Radio România Actualități, Călin Bulac – director Radio Reîntregirea, Claudiu Marean – director Casa de Cultură a Sindicatelor, Florin Săsărman – artist, Marinela Popa – profesor de muzică la Centrul de Cultură Augustin Bena, Daniel Avram – profesor de folk la Palatul Copiilor și Silvan Stâncel – artist. Seara a continuat cu recitaluri ale artiștilor Silvan Stâncel, Dan Vană, Florin Săsărman și Alexandru Filip, Cristian Buică, Poesis și Vasile Șeicaru. Câștigătorii acestei ediții a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” vor fi anunțati duminică seara de la ora 18:00, în cadrul Galei Laureaților, iar de la ora 19:00 vor susţine recitaluri Daniel Avram & Şcoala de folk, Vali Şerban & Ziua de Mâine, Adrian Sărmăşan, Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends.

Premiile de anul acesta:

Locul  I – 1500 lei

Locul II – 1000 lei

Locul III – 800 lei.

Juriul poate aproba acordarea de premii speciale cu valoare între 300 – 500 lei sau poate redistribui premiile funcție de valoarea participanților.

Program duminică, 22 noiembrie 2015

Ora 11:00 – Cafeaua cu folk, Casa de Cultură a Sindicatelor, sala de protocol

  • Confeință de presă
  • Prezentarea albumului „Lasă tot” și a cărții „Raiul lupilor îngeri”, autor Adrian Sărmășan

Ora 17:30 – Prezentări de cărți și albume, Foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor

Ora 18:00 – Gala Laureaților, Casa de Cultură a Sindicatelor

Ora 19:00 – Recitaluri, Casa de Cultură a Sindicatelor

  • Daniel Avram și Școala de folk
  • Adrian Sărmășan
  • Vali Șerban și Ziua de Mâine
  • Maria Gheorghiu
  • Mircea Vintilă
  • Ducu Bertzi & Friends
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*