Foto: La Alba Iulia are loc o nouă ediție a conferinței „Managementul Carierei”. Evenimentul reunește peste 500 de oameni

managementul carierei 33Miercuri, 5 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, s-a dat startul celei de a doua ediții a conferinței „Managementul Carierei” în cadrul căreia speakeri de renume și modele de urmat în dezvoltarea unei cariere profesionale vor vorbi despre dezvoltare, evoluție și succes.

Evenimentul se desfășoară în perioada 5-6 noiembrie și este organizat de către Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC-UAB), în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba și se bucură de susținerea Centrului „Europe Direct” Alba Iulia, Fundației PAEM Alba, Vertical Graphic, Asociația CREDE –Centrul de Resurse pentru Educație, Dezvoltare și Excelență, Urban Construct Transilvania, Astoria, Emilia Szuszmann – Consilier educațional, Golf Hotel Pianu, Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Fundația Comunitară Alba, Alumni UAB, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Evenimentul reunește elevi, studenți și absolvenți, cadre didactice, angajatori și speakeri de excepție într-un program intens, structurat pe parcursul a două zile, în cadrul căruia publicul va avea parte de sesiuni dedicate dezvoltării personale și profesionale, de un real ajutor în managementul carierei.

managementul carierei 24La fel ca în cadrul primei ediții a conferinței, corpul de voluntari al Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC- UAB) este implicat activ în organizarea evenimentului, pentru ca acesta să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru cei prezenți.

În prima zi a conferinței, participanții, în număr de 520, au fost prezenți, începând cu ora 8:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde speakeri de renume și modele profesionale au vorbit despre carieră. Primul model profesional prezent pe scenă a fost Nicușor Ruiu, economist român care a îndeplinit funcția de membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României, în prezent consilier al vice-guvernatorului BNR, este un specialist remarcabil, un om de excepție și un profesionist desăvârșit, răspunzând pozitiv invitațiilor lansate pentru a contribui la dezvoltarea tinerilor și nu numai. Acesta a fost urmat, de la orele 11:00 de Marius Ghenea, antreprenor în serie și business-angel, fondator FIT Distribution (grupul care deţine site-urile de comerţ online pcgarage.ro, shopit.ro, pcfun.ro, electrofun.ro), investitor financiar în afaceri de nişă, profesor de business la cele mai importante universităţi din ţară, unul dintre pilonii emisiunii „Arena Leilor”, fondator al reţelei de computere Flamingo, fost CEO al Flanco și, nu în cele din urmă, autor de succes („Antreprenoriat” a fost un bestseller de carte de afaceri, cu 20.000 de exemplare vândute), reprezintă un real model de urmat pentru o carieră de succes.

managementul carierei 28Tot în cursul zilei de miercuri, cei prezenți se vor bucura de prezența lui Cezar Grigoriu, public speaker, consultant financiar și trainer regional, autor a două cărți în domeniul financiar, reprezintă o personalitate remarcabilă în rândul speakerilor de elită din România, contribuind activ la sprijinul și dezvoltarea profesională a tinerilor. Cărțile sale se bucură de un real succes în rândul pasionaților de dezvoltare prin pasiune, comunicare și perseverență și de Cristian Onețiu, antreprenor, autor, business-mentor, este unul dintre cei mai tineri antreprenori milionari din România – un vizionar, atât din prisma rezultatelor spectaculoase obținute în plină criză economică, cât și prin prisma spiritului de leader autentic de care dă dovadă. Este și unul dintre cei mai eficace lifecoach pentru executivi de top și persoane publice.

La finalul primei zile vor fi distribuite certificate de participare.

În cea de a doua zi, respectiv joi, 6 noiembrie, vor avea loc 3 workshop-uri destinate tinerilor, fiecare cu o durată de 2 ore, respectiv:

Workshop 1, orele 10:00-12:00, Primul pas spre cariera mea!, Sala Senatului UAB, Invitat: Dl. Cristian Onețiu, Antreprenor, Autor, Business-Mentor, Centrul Europe Direct Alba Iulia;

Workshop 2, orele 12:00-14:00, Managementul Carierei începe încă din liceu și din facultate!, Sala A9 (UAB), Invitat: D-ra Emilia Szuszmann, Consilier Educațional

Workshop 3, orele 14:00-16:00, Convergențe calitative ale învățământului superior în domeniul economic cu piața muncii, Invitați: angajatori din Județul Alba. 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23672 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*