Foto: La Alba Iulia a început „Feeric Fashion Days”. Festivalul a debutat cu o super expoziție de fotografie de modă

expozitie fotografie 50Vineri seara, la Alba Iulia s-a dat startul festivalului „Feeric Fashion Days”. Festivalul a debutat cu o super expoziție colectivă de fotografie de modă. Pe pietonala Mihai Viteazul au fost instalate cuburi translucide cu fotografii aparținând lui Radu Cărnaru, Roxana Enache, Andreea Retinschi şi Oltin Dogaru.Odată cu aprinderea luminilor, cele 12 cuburi au fost iluminate din interior. Zeci de curioși s-au adunat să vadă aceste minunate fotografii. În aceeași seară, în Cetatea din Alba Iulia, a avut loc și celebrul ceremonial de schimbare a Gărzii Cetății Alba Carolina.

Aici găsiți programul complet al festivalului.

Astăzi, în Cetatea din Alba Iulia va avea loc prima gală din cadrul Festivalului de modă „Feeric Fashion Days”. De la orele 19.00, în fața Muzeului Național al Unirii, manechinele vor defila în creațiile albaiuliencei Claudia Castrase. Seara va continua cu un concert marca Ștefan Stan ce va avea loc în fața Obeliscului, iar de la ora 22.00, în cadrul primei părți a Galei Feeric, pe pasarela de la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina își vor prezenta cele mai recente colecții designerii Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Anca Stănilă și Adriana Delia Bărar. Gazda evenimentului este Dana Săvuică.

„Feeric Fashion Days” este cel mai important eveniment de modă din Europa de Est, iar în acest an se face un nou pas în dezvoltarea festivalului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16222 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*