Foto: la Alba Iulia a inceput astazi „Targul Gradinarului”

Evenimentul este la cea de-a treia editie, se desfasoara in perioada 16-18 martie , între orele 10 şi 19, la Alba Mall si este o marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia,  Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România, Alba Mall,  Toskana Garten, Grădina cu Flori şi Ambient.

Vizitatorii pot admira şi cumpăra flori şi aranjamente florale, seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali sau viţă de vie. Sigur că produsele fitosanitare, ajutoare de nepreţuit ale grădinarilor vor fi şi ele la îndemâna acestora.

Vizitatorii se vor putea bucura de aromele grădinii într-o ceaşcă de ceai de La Băcănie. Profesionişti cu experienţă vor consilia vizitatorii interesaţi în proiectarea grădinii sau spatiilor verzi, fiind posibilă vizionarea în trei dimensiuni a designului ales.

Pentru cei mici va fi organizat concursul „Cea mai veselă căsuţă de păsărele.” Copiii vor confecţiona acasă căsuţele de păsărele care vor fi expuse şi premiate de către organizatori, sâmbătă, 17 martie 2012 la ora 17:00.

topod.inкак узнать пароль от wifi на айфоне

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*