Foto: La Alba Iulia a avut loc prima ediție a seminarului „Cafeneaua Brătianu” din acest an, organizată de tinerii liberali

JpegTNL Alba Iulia a organizat joi, 28 ianurie, prima ediție din acest an a seminarului „Cafeneaua Brătianu”, un eveniment marca TNL Alba Iulia care reunește de fiecare dată tineri din județul Alba, membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal, cetățeni din Alba Iulia, ziariști și diverși invitați din cadrul PNL Alba și structurilor sale interne (TNL, OFL, CSL și CEL). De această dată evenimentul s-a desfășurat la clubul Framm’s, în interiorul Cetății Alba Carolina, începând cu ora 18.00, fiind onorat de prezența mai multor lideri locali ai PNL Alba, în frunte cu președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, fapt care dovedește, încă o dată, interesul pe care astfel de manifestări organizate de către TNL îl au la nivelul Partidului Național Liberal și structurilor sale de conducere.

Conducerea TNL Alba Iulia, reprezentată de cei doi copreședinți (Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu) a propus ca de

Jpegdata aceasta tema seminarului să fie „Tineri antreprenori. Oportunități europene pentru tineret”. Ca urmare, invitați au fost specialiști din cadrul PNL Alba și din diverse instituții care coordonează programe cu finanțare europeană (precum OIRPOSDRU sau ADR Centru). Participanții au putut afla informații despre programe finațate din fonduri europene (precum POCU, POR, Erasmus+ etc.), dar și din fonduri guvernamentale (precum SRL-D, START, programe pentru IMM-uri etc.).

După prezentările susținute de către specialiștii invitați, cei prezenți au putut să se implice în discuții și să își exprime diverse puncte de vedere. Dezbaterea a avut ca puncte principale subiecte precum: finanțarea de idei de afaceri ale tinerilor, programe de ajutor pentru tinerii șomeri, posibilități de studiu și programe de tip job-shadow în Uniunea Europeană ș.a. La finalul întâlnirii, gazdele evenimentului au specificat că, dată fiind reușita edițiilor de până acum ale evenimentului, vor face toate demersurile privind continuarea sa și în viitor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*