Foto: La Alba Iulia a avut loc Conferința de încheiere a proiectului „De ce, cum și ce învăț?”, organizată de ISJ Alba. Au participat sute de elevi și cadre didactice din județ

Investeste în oameni!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară 1 „Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”

Domeniul major de intervenție 1.1 „Educaţia şanselor tale pentru un viitor profesional mai bun”

Titlul proiectului: „De ce, cum și ce învăț?”

Cod contract: POSDRU/190/1.1/S/156882

Beneficiar: Inspectoratul Școlar Județean Alba 

final proiect isj 20Inspectoratul Școlar Județean Alba a organizat Conferinţa de încheiere a proiectului strategic POSDRU/190/1.1/S/156882, cu titlul De ce, cum și ce învăț?”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013, ”Investește în oameni!”.  Evenimentul a avut loc marți, 12 decembrie 2015, de la ora 14:30, la Casa de cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. La conferință au participat sute de elevi și profesori veniți din toate părțile județului Alba. În cadrul conferinței a avut loc și prezentarea premiilor.

Proiectul a avut o durată de 5 luni (29.07.2015-28.12.2015) şi a fost cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniul major de intervenție 1.1 „Educaţia şanselor tale pentru un viitor profesional mai bun”. Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 4.384.148.00 lei, din care 3.288.111.00  lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă.

Obiectivul general al proiectului a fost acela de a ameliora și de a evalua  competența elevilor de a învăța. Acest lucru s-a realizat prin raportarea la un cadru transcultural integrativ, care dă o organizare și un sens profund acestei activități de bază a vieții omului.

Grupul ţintă al proiectului a fost alcătuit din 15.000 de elevi din învățământul preuniversitar, din clasele III-XII, mediul urban și rural din județul Alba.

La Conferința de încheiere a  proiectului au participat reprezentanţi ai Inspectoratului Școlar Județean Alba, reprezentanţi ai mass-media, reprezentați ai instituțiilor din județul Alba și ai unităților de învățământ din județ, elevi și studenți.

În cadrul conferinţei au fost prezentate rezultatele obținute în urma implementării proiectului, premiile care au fost acordate elevilor din grupul țintă și gradul de îndeplinire a indicatorilor proiectului.

 

Manager Proiect,                                                      Inspector Școlar General,

Prof. Ioan VLAȘIN                                               Prof. Marcela Eugenia

                                                                                          DĂRĂMUȘ

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*