Foto: Incendiu la secția ATI a spitalului din Alba Iulia. O infirmieră a suferit arsuri iar o asistentă s-a intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, 10 martie 2018, în jurul orei 05.00 dimineața, la etajul II al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, într-unul dintre saloanele secției de Anestezie și Terapie Intensivă (A.T.I.).

La fața locului s-a intervenit, de urgență, din partea ISU Alba, cu două autospeciale de intervenție, o autoscară, două ambulanțe SMURD și 15 subofițeri. Incendiul a fost lichidat în scurt timp și a fost declanșată o anchetă care va stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Din primele informații, o infirmieră care era de serviciu pe secție ar fi încercat să aprindă o lumânare la căpătâiul unei persoane decedate. Din păcate, femeia a scăpat chibriturile pe jos iar focul i-a cuprins hainele și câteva materiale textile aflate în preajmă. În ajutorul infirmierei, care a suferit arsuri pe circa 25 la sută din suprafața corpului, la nivelul mâinilor și picioarelor, a sărit o asistentă aflată în apropiere care, din cauza fumului degajat, s-a intoxicat cu fum. Aceasta din urmă este în afara oricărui pericol însă infirmiera a fost trimisă, pentru spitalizare, la Spitalul de Arși din București.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17291 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Trackback / Pingback

  1. Incendiul de la secția ATI. Deputatul Dîrzu cere ministrului Sănătății demararea unui control la Spitalul din Alba Iulia - ProAlba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*