Foto: Inaugurare la superlativ a Hotelulului Transilvania din Alba Iulia. Investiția le aparține oamenilor de afaceri Marcel și David Florea

hotel transilvania 16Oficialități, oameni de afaceri și politicieni au fost prezenți, vineri seara, la inaugurarea Hotelului Transilvania din Alba Iulia. Hotelul a fost cumpărat de frații Marcel și David Florea, în anul 2012, de la Unita Tourism Timișoara, cu suma de 2,2 milioane de euro. Timp de peste doi ani de zile, clădirea a fost în reparații capitale iar investitorii au reușit să o transforme într-o „bijuterie” de patru stele. Prezent la inaugurarea oficială, viceprimarul Paul Voicu a vorbit la superlativ despre noua „perlă” a turismului din Alba Iulia.

hotel transilvania 17„Municipiul nostru trebuie și poate să fie un punct de atracție turistică printre cele mai importante pe harta României și în aceeași măsură pe harta Europei. Ultimele proiecte ale administrației publice locale au fost pentru dezvoltarea turismului în Alba Iulia și în județul Alba. Dacă și pentru viitor suntem pregătiți să continuăm ceea ce am început (…)David și Marcel Florea, cred că sunteți conștienți că o navă cosmică trebuie să aibă un echipaj pe măsură. Sunt convins, așa cum vă cunosc de peste 15 ani de zile, că prin profesionalismul dumneavoastră veți forma aici o echipă, astfel încât toți turiștii care vin aici cu așteptări să plece și să iasă pe ușă cu convingeri deosebite că serviciile pe care le găsesc aici sunt unice în Transilvania. Nu putem ca Primărie și Consiliu local să nu vă mulțumim pentru ceea ce ați făcut”, a precizat Voicu.

Investiția făcută la Hotel Transilvania de către frații Marcel și David Florea, proprietarii companiei „Florea Grup”, depășește 3 milioane de euro.

„În primul rând vreau să-i felicit pe cei doi acționari, pe cei doi frați, pentru povestea de succes pe care o scriu astăzi la Alba Iulia. Orichotel transilvania 20e investiție este binevenită, atât pentru municipiu cât și pentru județ. Ne bucurăm foarte mult pentru ceea ce au realizat deoarece ne lovim de probleme privind locurile de cazare mai ales când organizăm evenimente. E un lucru bun pentru noi cei din administrație că dumneavoastră, cei din mediul de afaceri, reușiți să creați un plus, care aduce puțin și la nivel de municipiu și la nivel de județ. Dacă-mi permiteți o glumă, mă bucur că cineva, în vremea în care ”Bau-bau”, numit ANAF, închide tot, are curajul să deschidă ceva și nu orice, ci chiar un hotel, și vă felicit”, a declarat Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, care a fost prezent la deschiderea oficială a noului hotel.

hotel transilvania 06Hotel Transilvania se află situat în Piața Iuliu Maniu, la numărul 22 iar cartea de vizită a unității este una impresionantă: 80 de camere, între care 4 apartamente, două săli de conferință cu o capacitate de 150 de locuri, un restaurant cu specific mediteranean și internațional, cu terasă sezonieră și un cochet english bar. La capitolul facilități amintim check in express, wifi de mare viteză gratuit, business center, personal airconditioning system, televizoare smart,interfață electronică pentru room service, seturi cosmetice din gama green life șamd. În curând, clienții Hotel Transilvania vor mai putea beneficia de un centru SPA, o sală de evenimente, un centru de conferințe high-class, și încă 30 de noi camere. Marketing managerul hotelului este Anda Bulbucan. Hotel Transilvania, clădire reprezentativă pentru Alba Iulia, a fost construit în 1972 iar până anii trecuți avea clasificarea de doar două stele. Proprietarii Transilvania mai dețin, tot în domeniul hotelier, și complexul ”Astoria”, situat la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj Napoca.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*