Foto: În 23 august s-a desfășurat competiția „Șureanu Mountain Race”. Vezi clasamentul complet

sureanu mountain race 06Tocmai s-a încheiat prima ediție a competiției sportive Șureanu Mountain Race, din data de 23 august. Concursul a marcat, practic, profilul sportiv al evenimentului Șureanu Mountain Festival (desfășurat în perioada 30 iulie – 31 august 2014) și a dovedit încă o dată potențialul turistic imens al Munților Șureanu. Din fericire, vremea a ținut cu noi iar reacțiile pozitive ale concurenților, cu privire atât la atractivitatea zonei cât și la varietatea impresionantă a traseului competițional, sunt motive pentru noi, organizatorii, de a crede mai departe în acest eveniment. Iată, mai jos, clasamentul competiției:

Categoria JUNIORI (masculin și feminin, cu vârste de până la 16 ani)

Locul I – George Fleșer

Locul II – Roxana Panța

Categoria MASCULIN (cu vârste între 16 – 35 ani)

Locul I – Sergiu Cioca Parasca

Locul II – Robert Muscaliuc

Locul III – Vasile Aluaș

sureanu mountain race 03Categoria MASCULIN (cu vârste peste 35 ani)

Locul I – Antonio Păun

Locul II – Ioan Anghel

Locul III – Lucian Al Mării

Categoria FEMININ (cu vârste între 16 – 35 ani)

Locul I – Ana Rodean

Locul II – Daniela Marincaș

Premiile au constat în bani și în obiecte iar numărul de concurenți înscriși a fost 12. Menționăm că, datorită numărului mic de participanți, nu au fost oferite toate premiile puse inițial în concurs. Traseul de alergare a fost desfășurat în zona Poarta Raiului – masivul Șureanu, a avut o lungime de 8 km și o diferență de nivel de maxim 350 m. Înscrierea în concurs a fost gratuită.

De asemenea, sâmbătă 30 august, ora 12.00, va avea loc ultima competiție sportivă a evenimentului Șureanu Mountain Festival. Este vorba despre concursul de biciclete Șureanu Mountain Bike, la care vă așteptăm în număr cât mai mare! Vom reveni cu detalii în zilele următoare.

Competiția Șureanu Mountain Race face parte din evenimentul Șureanu Mountain Festival, organizat de Consiliul Județean Alba împreună cu Centrul de Cultură „Augustin Bena”, Primăria Comunei Săsciori și Primăria Comunei Șugag. Sponsori: Alba Sport Vision și Obiectiv Sport.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*