Foto: Gradiniţa „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia s-a implicat în campania „ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi”. Cadourile au ajuns la copii din Blaj și Stremț

shoebox gradinita 57În perioada 2-16 decembrie 2015, Gradiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia s-a implicat în Campania ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi. Preşcolarii noştri, ajutaţi de părinţi, au pregatit daruri pentru a pune un zâmbet pe chipul celor 99 de copii de la Casa de tip familial Blaj şi Stremţ.

Sute de părinţi ai preşcolarilor din toate grupele din grădiniţă, precum şi toate cadrele didactice s-au implicat în această campanie, pentru a aduce o bucurie copiilor cu posibilitati mai reduse din aceste orfelinate.

Jucării, dulciuri, hăinuţe, parfumuri, obiecte de igienă personală şi alte daruri frumoase pentru copii cu vârste între 2 şi 18 ani au fost dăruite cu drag de preşcolari şi familiile lor, acestor copii.

În total, 138 de cutii cu daruri au fost donate Casei de tip familial Blaj şi Stremţ prin proiectul ShoeBox 2015, cu ajutorul partenerilor noştri – Asociaţia Creştini în Acţiune.

shoebox gradinita 30Copiii de la aceste orfelinate au fost foarte încântaţi că au primit cadouri, acum în pragul Sfintei Sărbători a Craciunului şi le multumesc preşcolarilor şi familiilor acestora pentru implicare pregătindu-le astfel un spectacol de teatru de păpuşi pus în scenă de Asociaţia Creştini în Acţiune şi un recital de colinde pe care copiii le-au interpretat cu drag voluntarilor care le-au dus cadourile. De asemenea, colectivul grădiniţei noastre le multumeşte părinţilor care au adus cadouri; celor care ne-au însoţit şi ajutat la distribuirea lor şi celor care au asigurat transportul.

Multumim pe această cale tuturor părinţilor pentru că răspund cu promptitudine solicitărilor noastre, astfel, am reuşit împreună, de fiecare dată, să ne ducem proiectele la bun sfârşit, sădind variate cunoştinţe, priceperi, deprinderi şi sentimente de bunatate, altruism în minţile şi în sufletele copiilor. Pe lângă activităţile zilnice în care copiii învaţă despre mediul înconjurător; poveşti; poezii; cântece; învaţă să numere şi multe altele, încercăm să-i educăm şi în spiritul solidaritatii; să-i sensibilizăm la problemele semenilor, astfel printr-o strânsă colaborare cu părinţii, reuşim să realizăm aceste obiective.

Împreună am reuşit să aducem zâmbete pe chipurile acestor copii inocenţi, vă mulţumim şi vă urăm „Sărbători fericite!”.

Director, prof.înv.preşc. Hăjmăşan Aurora Maria

Responsabil imagine, prof.înv.preşc.Nicola Nicoleta Alina

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*