Foto: Festivalul de Folk „Ziua de Mâine”, ediția a XI-a, a ajuns la final. Paul Adrian Tihan, marele câștigător. PREMIANȚII

folk ziua de maine 11După trei zile de lansări de carte, prezentări de albume, concurs și recitaluri minunate, la Alba Iulia s-a încheiat cea de a XI-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”. Duminică seara, în ultima zi a festivalului, la Casa de Cultură a Sindicatelor, a fost momentul în care Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” și-a desemnat câștigătorii. Din totalul de 10 participanți, juriul a decis că tânărul Paul Adrian Tihan, de 21 de ani, din Fălticeni, este câștigătorul ediției din acest an. Locul doi a fost ocupat de Iulia Bădulescu din Pitești, iar locul trei de Cristian Mihai din Tulcea. Juriul a fost format din Mihai Cosmin Popescu (președinte), de la Radio România Actualități, Călin Bulac – director Radio Reîntregirea, Claudiu Marean – director Casa de Cultură a Sindicatelor, Florin Săsărman – artist, Marinela Popa – profesor de muzică la Centrul de Cultură Augustin Bena, Daniel Avram – profesor de folk la Palatul Copiilor și Silvan Stâncel – artist.

REZULTATE:

Locul I – Paul Adrian Tihan din Fălticeni- 1500 de lei.

Locul II – Iulia Bădulescu din Pitești- 1000 de lei.

Locul III – Cristian Mihai din Tulcea- 800 de lei.

Totodată, au fost oferite și premii din partea juriului. Premiul special oferit de Consiliul Județean Alba a mers către Șerban Florin Goșa din Alba Iulia, premiul oferit de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a fost câștigat tot de un grup de albaiulieni, Trupa „Vecinii de vis-a-vis”, premiul Casei de Cultură a Studenților a fost înmânat lui Ștefan Tivodar din București, iar premiul oferit de Radio Reîntregirea a fost câștigat de Ana Maria Dumitru din București.

Seara s-a încheiat cu o sesiune de recitaluri, pe scenă urcând Daniel Avram & Şcoala de folk, Vali Şerban & Ziua de Mâine, Adrian Sărmăşan, Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*