Foto: Ducesa I, cel mai nou restaurant inaugurat la Alba Iulia

Deschis de numai cateva zile la Alba Iulia, restaurantul Ducesa I promite, inca de pe acum, sa devina o locatie foarte cautata de cei care doresc sa isi petreaca timpul liber intr-o atmosfera cu totul speciala. Amenajat cu mult stil si rafinament, restaurantul este locul perfect atat pentru o inatlnire de afaceri cat si pentru o seara de neuitat sau un eveniment pe care doriti sa il organizati aici. Ducesa I este amplasat vis a vis de hotel Cetate si va asteapta cu preparate delicioase atat din bucataria internationala cat si din cea romaneasca dar si cu o gama larga de bauturi pentru toate gusturile. In plus, proprietarii s-au gandit ca serile clientilor sa fie condimentate si de muzica live. Asadar, cei care trec pragul restaurantului vor avea ocazia sa asculte repertoriul generos al orchestrei conduse de Doru Paraschiv. Ducesa I, cel mai nou restaurant din orasul nostru, ii asteapta pe albaiulienii si nu numai, sa petreaca momente speciale intr-o ambianta de 5 stele.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Sunteti niste nesimtiti. Fiica-mea a fost in tabara zilele astea si s-au oprit sa manince la restaurantul dvs. Pe linga faptul ca pizza a fost de tot rahatul si nu s-a putut minca, i-ati facut pe bietii copii sa plateasca chiar daca nu le-a venit pizza comandata. Daca profitati de pe urma unor copii de 12 ani atunci sa va fie rusine si sper sa nu aveti trai lung cu restaurantul vostru.

  2. Confirm, intr-o excursie dintr-un proiect international, am oprit aici sa mancam, deoarece hotelul era foarte aproape. Mancare proasta, gramajul nu se respecta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*