Foto: DJ Dark, prezent în Club Allegria din Alba Iulia. Următoarea petrecere e vineri, la „Happy Halloween.”

Vineri, 20 octombrie 2017, cei care au ales să își petreacă seara în Clubul Allegria din Alba Iulia au avut parte de o întâlnire cu DJ Dark (foto la finalul articolului).

Următoarea petrecere, intulată “Happy Halloween”, este programată pentru vineri, 27 octombrie. Cei interesați vor avea parte de o atmosferă înfricoșător de….frumoasă, alături de DJ Radu&Moving Elements.

Vă reamintim că, de curând, Clubul Allegria, una dintre locațiile de suflet ale orașului, și-a redeschis porțile pentru petreceri de neuitat. Reprezentanții clubului promit că seria petrecerilor va continua, în zilele de vineri și sâmbătă, și că vor fi organizate evenimente tematice, cu invitați celebri. Așadar, rețineți adresa: Alba Iulia, Piața Iuliu Maniu, numărul 20. Mai trebuie știut că rezidenți în club vor fi DJ Radu Production, Moving Elements și DJ Alex Costea.

Pentru rezervări dar și pentru petreceri private, puteți suna la 0752.347.300. De asemenea, nu uitați de contul de facebook Club Allegria, unde găsiți toate detaliile legate de această locație.

Managementul Club Allegria este asigurat de aceeași echipă care a inaugurat la Alba Iulia, acum câteva luni, Bistro&Caffe “Roua”. Între cele două locații sunt doar câteva zeci de metri așa că, înainte de intrarea în club puteți să savurați câteva specialități culinare de top.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*