Foto: De Ziua Protecției Civile, mai mulți angajați ai ISU Alba au fost avansați în grad. Vezi „premianții”

isuCu prilejul zilei de 28 februarie, Ziua Protecţiei Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba – Detaşamentul de pompieri Alba Iulia, s-au desfăşurat activităţi cu accent pe prezentarea tehnicii specifice protecţiei, un ceremonial militar şi „Ziua Porţilor Deschise”. La această activitate au fost prezente oficialităţi ale judeţului printre care s-au aflat subprefectul Cornel Murg, preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel,  vicepreşedintele CJ Alba  Florin Roman, reprezentanţi ai instituţiilor din judeţ, cadre ale inspectoratului şi elevi de la şcolile din municipiul Alba Iulia cărora, le-a fost prezentată tehnica din domeniul protecţiei civile.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne a fost înaintat, înainte de termen, în grad de colonel – lt.col. Vintilă Nelu.

isu 3Prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a fost înaintat, înainte de termen, în gradul de plutonier adjutant –plt.maj. Buta Daniel. Totodată, a fost înaintat în mod exceptional în gradul de plutonier major – plt. Boca Ioan.

Prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost oferite diplome de excelenţă pentru trei cadre militare ale ISU Alba, astfel: Colonel Pintea Felix; Maior Guia Adrian; Plt. Zinca Florin.

Cu această ocazie au fost acordate diplome aniversare instituţilor din judeţ, cadrelor militare în rezervă şi inspectorilor de protecţie civilă de la primăriile din judeţ. Totodată, pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională, i s-a conferit Medalia „Bărbăţie şi Credinţă”, primului adjunct al ISU Alba, colonelul Cornel Oprişa.

isu 2isu 1

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*