Foto de colecție: Afișe, discuri și instrumente muzicale folosite de Nicu Alifantis în concerte, expuse la muzeul din Alba Iulia

expozitie nicu alifantis 67Miercuri 19 noiembrie, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia a fost gazda vernisajului expoziției „Nicu Alifantis. Printre gânduri, vorbe, muzici și instrumente…”. Albaiulienii vor putea admira, până în data de 7 decembrie, afișe, discuri, costume de scenă, precum și instrumente muzicale cu coarde, de suflat și percuție, folosite de-a lungul anilor de către Nicu Alifantis în concertele sale, pe scene din România dar și din străinătate.

Prezent la vernisaj, cantautorul Nicul Alifantis a mărturisit că îi place să colecţioneze instrumente muzicale astfel că o parte dintre acestea sunt prezentate publicului în cadrul expoziţiei de la muzeul din Alba Iulia.

Expoziția este organizată în cadrul Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”. Organizatori: Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25011 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*