Foto: “Cupa majoretelor”, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Trofeul din 2016, adjudecat de fetele din clasa a X-a

1 majoreteMiercuri, 15 mai 2016, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a desfășurat competiția sportivă feminină, ,,Cupa majoretelor”. Ajunsă la cea de a 14-a ediție, această întrecere între fete s-a dovedit a fi inedită, atât prin complexitatea exercițiilor, cât și a ținutei, a atitudinii și a atmosferei create. Cele trei echipe, prin pregătirea, dăruirea și pasiunea cu care au performat în fața publicului, au impresionat membrii juriului. Fiecare echipă s-a bucurat de susținerea colegilor din an. Câștigul a fost  al tuturor și a constat în experiență, admirație și sincere aprecieri. 2 majoreteTimpul lor extrem de drămuit nu le-a împiedicat să exerseze, să se implice, să găsească elemente cât mai spectaculoase, să își creeze costumele, să își identifice și să își sincronizeze pașii și să își găsească fondul muzical potrivit.

Din juriu au făcut parte cadre militare și didactice de specialitate din colegiu și profesorul Vasile Grozav de la Școala gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia. 3 majoreteConform regulamentului s-a punctat tehnica și dinamica mișcărilor, sincronizarea, complexitatea și originalitatea exercițiului, dar și talentul și eleganța. La finalul acestei ediții, podiumul a fost ocupat de formația de majorete a claselor a IX-a, pe locul III, cea a majoretelor de clasa a XI-a pe locul II și echipa claselor a X-a pe prima treaptă. Așadar, Trofeul majoretelor, ediția 2016, va fi păstrat, până la ediția următoare, la compania claselor a X-a. Au muncit pentru acest titlu Raluca Avram, Bianca Balea, Amalia Boboc, Marcela Lupu, Maria Cîmpean, Cătălina Dan, Irina Gherheș, Roberta Ion, Nicoleta Petraș, Cristina Geică, Teodora Grecu, Alexandra Maier, Amalia Abriham, Andreea Moisa, Nicoleta Oltean, Antonia Simionescu și Stelian Horvat, mascota echipei. Toți membrii echipei câștigătoare au primit, pe lângă diplomă și cupa transmisibilă și câte o medalie.

Felicitări echipelor pentru spectacolul oferit!

Text și foto Daniela Filimon

4 majorete5 majorete

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*