Foto: Concert „Crossroads” la Alba Iulia. Corul și Orchestra „Johnson Ferry” au încântat sutele de oameni prezenți în Piața Cetății

concert crossroads 10Cetatea Alba Carolina a răsunat, sâmbătă seara, de muzica uneia dintre cele mai cunoscute formații corale din Statele Unite. Corul și Orchestra „Johnson Ferry”, aflată pentru prima dată, în formație, în România, au încântat sutele de albaiulieni și turiști aflați în Piața Cetății.

Cunoscuta formație a ajuns la Alba Iulia datorită unui grup de americani care au vizitat de mai multe ori orașul nostru și au rămas încântați de ceea ce au văzut, dar și de ospitalitatea românilor.

Îmbrăcați în tricouri roșii, galbene și albastre, cei 90 de membrii ai corului și 30 de instrumentiști americani, au dorit să transmită un mesaj creștin românilor, în inima Cetății Alba Carolina. La final, membrii corului și orchestrei au coborât de pe scenă și au îmbrățișat publicul, iar unii dintre albaiulieni au putut schimba câteva păreri și impresii cu aceștia.

Concertul trupei americane „Johnson Ferry” din Piața Cetății a fost primul dintr-o serie de concerte pe care le  va susține în zona noastră. Periplul lor în România continuă duminică, cu două concerte la Deva și Sebeș, urmând ca seria concertelor să încheie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Pe lângă transmiterea mesajului creștin, americanii vor întreprinde câteva acțiuni umanitare, la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia și în cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Doritorii îi vor mai putea vedea performând în câteva puncte din oraș și săptămâna aceasta, de luni până miercuri.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21752 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*