Foto: Compania Cora Trade Center a inaugurat primul magazin de prezentare, în incinta Alba Mall. CTC Store aduce un raport excelent între calitate și preț

ctc 01Compania Cora Trade Center a inaugurat oficial, în weeekendul care s-a încheiat, primul său magazin de prezentare. Aflat într-o locație cochetă, în incinta Alba Mall, pe culoarul care duce spre cinematograf, CTC Store vine în întîmpinarea clienților săi cu o ofertă mai mult decât atractivă din punct de vedere al raportului dintre calitate și preț. Albaiulienii, dar nu numai ei, pot găsi în noua locație produse de birotică și papetărie, produse office, ghiozdane și rechizite școlare, produse pentru stimularea creativității copiilor și multe altele. Câteva dintre mărcile prezente în CTC Store sunt Erich Krause, Artberry, Colibri System, Plus Japonia, Memoboards, Herlitz, Pelikan, Faber Castell, Daco, Esselte sau Leitz.

ctc store alba mall 14De menționat faptul că în weekendul de inaugurare, respectiv sâmbătă și duminică, pragul magazinului CTC Store a fost trecut de nu mai puțin de 600 de persoane, bună parte dintre acestea făcându-și și cumpărături.

După 10 ani în care Cora Trade Center s-a adresat doar persoanelor juridice, managementul companiei și-a propus să își lărgească segmentul de piață și către persoanele fizice. Astfel, magazinul CTC Store fost gândit cu scopul de a oferi aceleași produse de calitate ridicată catre populatie deoarece tot mai mulți oameni înțeleg și apreciază avantajele financiare pe care un produs de calitate le ofera în timp.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21769 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*