Foto: Colonelul de poliție Dorin Oaidă și-a lansat, la Alba Iulia, cea mai recentă carte. Volumul judiciaristului se numește „În slujba adevărului”

lansare carte dorin oaida 07Joi, 29 octombrie, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a avut loc lansarea cărții „În slujba adevărului”, care îl are ca autor pe colonelul de poliție, în rezervă, Dorin Oaidă. După ce a ieșit la pensie, domnia sa și-a dedicat mare parte a timpului scrisului, astfel că a publicat nu mai puțin de șase cărți în care a prezentat cazuri deosebite, rezolvate de-a lungul timpului de către polițiștii din Alba.

La eveniment, pe lângă invitați, colegi, foști colegi și prieteni ai scriitorului, care au fost prezenți în număr mare, s-au aflat și reprezentanta Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Cristina Smandea, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și chestorul principal de poliție Ioan Căbulea. Cartea lansată joi este una în care fiecare persoană care lucrează sau a lucrat în poliție se poate regăsi.

„Colonelul Oaidă a fost un model pentru generațiile care au lucrat cu domnia sa. A fost foarte apreciat de către toți colegii și de comunitatea din județul Alba. A fost ofițerul de poliție judiciară care a avut o imagine deosebită în intituțiile din care a făcut parte.”, a spus chestorul principal Ioan Căbulea, șeful IPJ Alba.

„Este un lucru care rămâne după noi, pentru foarte mulți ani, iar acest volum transmite informații despre ceea ce înseamnă domeniul de activitate al polițiștilor”, a declarat Ion Dumitrel, Președintele CJ Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18877 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*