Foto: Circa 350 de cadouri, strânse prin campania „Shoebox – Cadoul din cutia de pantofi”, au ajuns la copii și tineri din Blaj, Răchita, Purcăreți, Șeușa, Alba Iulia și Ocna Mureș

Mircea Trifu

shoebox 2015 15Pachetele adunate la Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” Alba Iulia, în cadrul campaniei ”ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi” din acest an, au plecat spre beneficiari. La centrul nostru, care a fost partener de locație al proiectului ShoeBox, s-au strâns circa 200 de cadouri. Aproape toate pachetele aduse de albaiuleni, dar și de oameni darnici din alte localități, au fost perfecte, cu lucruri noi, vizibil alese cu drag pentru un copil cu care soarta nu a fost blândă. Pe lângă pachetele aduse la noi, alte aproximativ 150 de cutii au fost strânse în alte locații din Alba Iulia.

„Vă mulțumim tuturor celor care ați ales să faceți un dar frumos acestor copii!”

Cadourile au ajuns la copii și tineri din Blaj, Răchita, Purcăreți, Șeușa, Alba Iulia și Ocna Mureș.  La nivel județean, s-au mai strâns cadouri în campania ShoeBox în alte câteva locații, cele mai multe fiind organizate de diferiți agenți economici, care vor transmite rezultatele acțiunilor lor direct către organizatorii campaniei ShoeBox. Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*