FOTO: Cea mai nouă pensiune din Alba Iulia își deschide porțile. Sunteți așteptați la Ave, Alba!

Luna septembrie coincide cu deschiderea unei noi pensiuni care, cu siguranță, se va plasa în preferințele turiștilor și a celor care doresc un loc de cazare, mai mult decât special, în Orașul Unirii.

Galerie foto, la finalul articolului!

Aflată la doi pași de intrarea în Cetatea Alba Carolina, pensiunea Ave, Alba! este amplasată pe Bulevardul Horea, la numărul 27, și vine în întâmpinarea clienților cu facilitățile și confortul unei locații premium.

Cei aflați în căutarea unui loc de cazare au la dispoziție nu mai puțin de 13 camere cu băi proprii, mobilate într-un stil clasic așa cum, de altfel, a fost gândită întreaga amenajare a pensiunii. Dacă optați să poposiți la pensiunea Ave, Alba!, puteți alege, în funcție de necesități și preferințe, între 3 camere Deluxe, cu pat matrimonial și canapea, 6 camere Double, cu pat matrimonial, 3 camere Twin, cu două paturi de câte o persoană, care pot fi unite, dacă se dorește, și o cameră Single, cu un pat matrimonial cu dimensiunea de 1.60/2.00 metri.

Pensiunea oferă, pe lângă cazare, serviciul de mic dejun care poate fi servit într-un spațiu generos, amenajat cu foarte mult bun gust. În plus, pentru cei care doresc să își petreacă timpul în aer liber, în curtea pensiunii va exista și un loc în care clienții își pot savura cafeaua sau se pot relaxa. Ave, Alba! este amplasată la nici câteva minute de o stație de taximetre și de una destinată transportului în comun. În plus, pensiunea le pune la dispoziție clienților o parcare interioară pentru autoturisme. Localizarea premium le dă posibilitatea celor cazați aici să pătrundă în interiorul Cetății din Alba Iulia în numai câteva minute și să se afle foarte aproape de majoritatea obiectivelor de mare interes care pot fi vizitate în municipiu. “Suntem onorați că, în Anul Centenar, reușim să inaugurăm, la Alba Iulia, în inima României, o pensiune care, suntem siguri, va fi apreciată atât de clienții români dar și străini care ne vor trece pragul. Intenția noastră este să le oferim oamenilor o locație premium, în zona zero a municipului Alba Iulia, cu servicii de cel mai înalt nivel și cu prețuri aliniate la oferta locală. Misiunea noastră a fost, este și va rămâne aceea de a transforma Ave, Alba!, într-un reper important în opțiunile celor care vor să viziteze Orașul Unirii , au declarat cei din managementul pensiunii. Mai multe lucruri despre  povestea acestui loc și orice alt detaliu, puteți afla de pe site-ul www. avealba.ro.

Ave!

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18860 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*