Foto: Căzătură cu noroc pentru Răzvan Ponoran în antrenamentele de pe Pannonia Ring

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

cazatura ponoran 1Aflat la cea de-a doua etapă a Dunlop Romanian Superbike (RoSBK), desfășurată pe circuitul maghiar Pannonia Ring, pilotul Răzvan Ponoran a avut parte de un incident neplăcut în antrenamentele ce au avut loc cu două zile înaintea marii curse de duminică, 1 iunie. Din cauza vremii nefavorabile, pilotul din Zlatna a avut ghinionul de a trage o căzătură în timpul acestor antrenamente. Din fericire, a fost o „căzătură cu noroc”, Răzvan fiind complet sănătos după accident :).

După aceste „peripeții” a urmat ziua de calificări, în urma cărora Răzvan Ponoran a reușit să obțină un loc 5 la startul competiției din 1 iunie.

„Pannonia Ring – Etapa 2 ROSBK – Ziua de calificari s-a incheiat, maine la 11:20 va fi cursa!!! Plec de pe locul 5 chiar daca nu am reusit timpii doriti. Toata lumea a mers mai prost datorita frigului, macar am avut noroc ca nu a plouat. Speram sa ne intrecem pe uscat insa daca va ploua avem gume speciale!!!”, se arată pe pagină oficială de facebook a pilotului.

cazatura ponoran 2În etapă desfășurată duminică, Răzvan Ponoran a avut o evoluție bună la clasa SBK 1000, reușind un meritat loc 7 la final. Această clasare îl poziționează pe Răzvan pe locul 7 și în clasamentul general provizoriu al sezonului, având reale șanse de a urca în top 5 la etapele viitoare.

Urmatoarea etapă RoSBK 2014 se va desfășura în 20-22 iunie pe circuitul Slovakiaring, unul din cele mai moderne circuite din Europa.

Reamintim că Răzvan este ocupant al locului 3 în ediția 2013 a Dunlop Romanian Superbike (RoSBK), clasa GPRacer Rookies 1000. În acest an el concurează alături de 33Team la clasa SBK.

Foto: Răzvan Ponoran Official

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18388 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*