Foto: Aproximativ 60 de pescari au participat la cea de a treia ediție a concursului „Cupa PNL la Pescuit Sportiv – Ocna Mureş”. Câștigătorii

pescuit pnl 02Ziua de duminică, 21 iunie, a reprezentat pentru pescarii din zona Ocna Mureș o zi specială, mulți dintre ei participând la cea de a treia ediție a concursului de pescuit „Cupa PNL la Pescuit Sportiv – Ocna Mureş”. Evenimentul a avut loc, ca de obicei, în satul Căptălan din comuna Noșlac, la „Balta Petrisor” și a fost organizat de către liberalii din Ocna Mureș. La startul competiției s-au înscris circa 60 de pasionați ai pescuitului sportiv din județele Alba și Cluj, veniți din diverse zone (Aiud, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Ocna Mureș, Turda etc.), fapt care dovedește că evenimentul este unul care, an de an, capătă o tot mai mare importanță și înscrie zona Ocna Mureș ca un punct de reper tot mai important pe harta judeţului Alba, în ceea ce priveşte competiţiile pentru pescarii amatori.

Gazdele evenimentului au fost Marius Bota și Florin Bota, cei care, alături de conducerea PNL Ocna Mureș, au asigurat și sponsorizarea pentru premiile oferite câștigătorilor. Această acțiune a liberalilor din Ocna Mureș s-a bucurat de prezența mai multor lideri din conducerea organizației locale (în frunte cu cei doi co-președinți, primar Silviu Vințeler și ing. Ciprian Mihăiescu), fiind susținută și membri din conducerea județeană a Partidului Național Liberal (precum primarul municipiului Aiud, domnul Horațiu Josan).

pescuit pnl 16Concursul s-a desfășurat conform programului stabilit de către organizatori, și anume: la ora 6:00 s-au încheiat înscrierile pentru concurs, au fost stabilite regulile de pescuit, după care au fost făcute tragerile la sorți pentru locurile pe care le-a ocupat fiecare pescar; ora de începere a concursului a fost ora 7:00, competiția încheindu-se la ora 13:00. Concurenţii au folosit câte trei undiţe pentru pescuit şi au respectat atât regulamentul impus de proprietarul bălţii, cât şi cerinţele comisiei. Aceasta din urmă a fost alcătuită din membri ai PNL Ocna Mureş, cunoscători ai tainelor pescuitului, mai exact Florin Martin – preşedinte, Ciprian Tecar – secretar, Richard Dorin – responsabil imagine și Radu Ciprian Mihăiescu, Daniel Barbu, Lucian Maier (președinte TNL Ocna Mureș) – membri.

La finalul concursului a fost cântărită cantitatea de pește prinsă de către fiecare concurent în parte. Comisia de premiere a oferit diplome de participare tuturor concurenților, felicitându-i în mod deosebit pe cei care s-au clasat pe podium:

– locul I și cea mai mare captură – Tiberiu Popovici;

– locul II – Cornel Poleac;

– locul III – Zoltan Adorjan.

Toți câștigatorii au fost răsplătiți cu cupe și obiecte necesare pescuitului.

Despre Redacția ProAlba 30185 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*