Foto: Alba Iulia voteaza! Candidatii au fost printre primii la urne

Printre cei mai matinali candidati s-a numarat actualul presedinte al CJ Alba, Ion Dumitrel.La ora 8:00 “punct”, insotit de sotie si fiul sau Vlad, Dumitrel  a votat la scoala”Mihai Eminescu”.

Teodor Atanasiu a votat si el, tot de dimineata, la circumscriptia la care este arondat. Cotat in sondaje ca principal contracandidat al lui Dumitrel la presedintia CJ Alba, Atanasiu este persoana propusa de USL pentru aceasta functie.

Declarație Călin Potor după vot:

”Am venit cu gândul să fac ceea ce trebuie pentru familia mea, pentru Alba Iulia, familia mea. Cu gândul că anul 2012 este un an de schimbare și eu spun o schimbare majoră în ceea ce privește viața românilor albaiulieni, în ceea ce privește șansa lor de a trăi mai bine în propriul lor oraș, șansa să-și păstreze copiii aici acasă la Alba Iulia și nu prin orașele ardelene și dincolo de granițele țării, în ideea în care să fie mai bine pentru absolut  toată lumea, de ce nu dincolo de granițele orașului, să fie mai bine pentru țară”.

Actualul primar, Mircea Hava, a votat in jurul orei 10:00 dimineata. Iata ce a declarat:

[ca_audio url=”http://assets.proalba.ro/2012/06/hava-declaratie.mp3″ width=”480″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player”]

Ioan Florin Homostean Milaciu, singurul candidat independent la primaria Alba Iulia a declarat la iesirea de la urne ca a votat pentru o “noua conceptie si viziune vis a vis de felul in care trebuie administrata comunitatea”.

Vasile Marius Crisan, candidatul UNPR la primaria Alba Iulia a votat si el la primele ore ale diminetii. ”Am votat cu gandul la o administratie eficienta si in beneficiul cetatenilor”, a declarat Crisan.

topodсниффер сети это

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21777 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*