Foto-aerian: Ample acțiuni ale polițiștilor din Alba pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Un elicopter a survolat DN1

aerianAcţiunile poliţiştilor pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe raza judeţului Alba au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute. S-a acţionat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză. Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost sprijiniţi în misiunea de monitorizare a traficului rutier de pe DN 1, de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

În perioada 5-6 august 2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, acţiuni cu efective mărite la care, pe lângă poliţiştii de la rutieră, au participat poliţişti din structurile de ordine publică şi care au avut drept scop prevenirea accidentelor, asigurarea fluenţei traficului rutier şi combaterea încălcărilor legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice.

foto aerianÎn această perioadă au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 399 de conducători auto, majoritatea pentru depăşirea limitei legale de viteză ( 241). Doi dintre şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au depăşit cu peste 50 de kilometri / oră viteza maximă admisă, motiv pentru care, complementar sancţiunilor aplicate, a fost dispusă reţinerea permiselor de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

elicopter dn1O atenţie specială s-a acordat circulaţie rutiere de pe DN 1 – limită cu judeţul Cluj, unde au fost înregistrate valori mari ale traficului. În scopul prevenirii accidentelor rutiere, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au beneficiat de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. şi au monitorizat circulaţia, de la înălţime, ţinând, în permanenţă, legătura cu colegii aflaţi la sol.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21515 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*