Foto: Acțiune de ecologizare în zona Stadionului Pielari din Sebeș, organizată de Kronospan

ecologizareKronospan Sebeș a organizat miercuri, 13 aprilie, o amplă acțiune de ecologizare în zona Stadionului Pielari din orașul Sebeș.

Și în acest an, proiectul  ,,Voluntariat pentru un mediu curat” s-a bucurat de sprijinul a 20 de elevi de la ,,Liceul Tehnologic” din Sebeș. În cadrul acțiunii de ecologizare, Kronoșpan Sebeș a asigurat toată logistica necesară voluntarilor.

“Rolul acestui proiect este nu numai de a restaura una dintre cele mai frumoase zone ale Ardealului, ci și de a-i încuraja pe tinerii din Sebeș să se implice activ în demersuri sociale care au efecte tangibile, dând dovadă de un comportament civic exemplar. Credem că fiecare dintre noi ar trebui să contribuie la menţinerea curățeniei în comunitatea în care trăim. Este dreptul nostru, al ecologizare2tuturor, să trăim într-o lume mai curată, într-o lume în care educaţia și cultura sunt sprijinite, în care comunitatea se dezvoltă frumos”, a spus  Oana Bodea, director PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan, la debutul acestui proiect.

Cu ajutorul voluntarilor, anul acesta s-au strâns peste 3.5 tone de deşeuri.

Cu sprijinul voluntarilor, Kronospan a organizat de-a lungul timpului activități periodice de ecologizare ecologizare3unde s-au strâns peste 350 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari, cărora le mulţumim pentru implicare.

Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20236 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*