Foto: A doua zi a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia a început în forță. Marcel Iureș și George Mihăiță vor avea „ultimul cuvânt”

Citește și Foto: Valuri de aplauze pentru spectacolul „Suflet românesc”, susținut de Dan Puric la Alba Iulia. Superb!

Citești și 1-5 octombrie: La Alba Iulia are loc Festivalul Internațional de Teatru „Povești”. PROGRAMUL complet al evenimentului

cafeaua cu talc 2014 14Cea de-a doua zi a festivalului a debutat la ora 10:00, la Sala Teatrului de Păpuși, cu un spectacol pentru copii, intitulat „Păcală”, în regia Victor Olăhuț, iar de la ora 11:00, la Sala Casei de Cultură a Studenților, Teatrul pentru Copii „Ciufulici” din Ploiești i-a încântat pe cei mici cu spectacolul „Dragonul”, în regia Liliana Gavrilescu. Umătoarea în programul festivalului a fost „Cafeua cu tâlc”, conferința de presă ce se desfășoară în fiecare zi a festivalului, de la ora 12:00, la Art Cafe Downtown.

Dacă miercuri, la conferință, invitatul special a fost Dan Puric, de această dată ne-au onorat cu prezența Adriana Teodorescu, directoarea Teatrului Colibri din Craiova, și directoarea Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” din Chișinău, Gabriela Lungu. Ambele directoare s-au arătat foarte încântate de faptul că au fost invitate să participle cu spectacole la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” și au ținut morțiș să-i mulțumească directoarei festivalului, Ioana Bogățan, pentru invitație. De precizat este faptul că Adriana Teodorescu este coordonatorul Atelierului de teatrologie și critică teatrală din cadrul festivalului. Deasemenea, în cadrul conferinței de presă a avut loc și lansarea a două cărți semnate Mircea Diaconu. Prezentarea cărților „Șugubina” și „La noi, când vine iarna” a fost făcută de directoarea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Mioara Pop.

Ziua va continua de la ora 17:00 cu spectacolul nonverbal pentru tineri și adulți „How to do everything out of nothing”, în regia Alexey Melnik și Andrei Kniazkov, la Sala Teatrului de Păpuși. De la orele 18:00, Dan Puric va lansa, la Sala Ball Room din cadrul complexului Alba Mall, cartea „Suflet Românesc”. Pușin mai târziu, de la orele 18:30, veți „beneficia” de „O…Ladă”, un spectacol pentru tineri și adulți, în regia lui Alexandru Dabija, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Ziua se va încheia la Casa de Cultură a Studenților, cu un spectacol de excepție al Teatrului ACT București, care îi va aduce în scenă pe Marcel Iureș și George Mihăiță. Vă dorim vizionare plăcută!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22061 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*