Foto: 200 de monarhiști și-au dat întâlnire la Alba Iulia pentru un simpozion dedicat Regalității

simpozion anrm 14Sâmbătă, 30 noiembrie, Sala Unirii din Alba Iulia a găzduit simpozionul intitulat „Monarhia Unește România”. Evenimentul a fost organizat de Alianţa Naţională pentru Reinstaurarea Monarhiei ai cărei membri au sosit din toată țara în orașul de suflet al românilor. Din partea ANRM au fost prezenți  vicepreşedinţii  Alianței  respectiv senatorul PNL, Victor Ciorbea, Daniel Nicodim și Cornel Sicoe. Lor li s-au alăturat copreşedintele Cătălin Şerban și  secretarul general Tiberiu Cnab.  Printre membrii și susținătorii ANRM Alba s-au numărat , printre alții,  Cristian Gruiță, Mircea Trifu, Radu Călin, Radu Urcan  sau Radu Vieru. Pe lângă monarhiștii din ANRM, la eveniment au mai fost prezenți primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, deputatul Cornel Comșa, viceprimarul din Alba Iulia, Dorin Șerdean, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, deputatul Dan Simedru, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, social democratul Dorin Sandea , senatorul PDL Alexandru Pereș sau democrat liberalul Marius Ceteraș.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23651 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. “Toata lucrarea noastră a fost încununată prin a semna aici protocolul cu Casa Regală pentru 10 ani. Acest lucru ne obligă ca eu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel să rămânem în funcţii pentru încă 10 ani.” Acesta este un extras din declaratia (domnului) Mircea Hava (inca) primarul municipiului Alba Iulia.
    Ar fi bine ca domnia sa sa inceteze sa ne mai jigneasca inteligenta. Cum adica “sa il oblige” acel protocol pe dumnealui si pe tovarasul Dumitrel ca sa mai stea in functie inca 10 ani? Acel protocol nu a fost semnat “pe persoana fizica” de Hava si Dumitrel, ci de un primar si de un presedinte CJ, adica de niste reprezentanti de institutii. Acel protocol ramane in vigoare si daca (Doamne ajuta!) din 2016 scapam de cei doi tovarasi.
    Mi se pare ca tovarasul Hava chiar se leaga de orice pentru a-si face publicitate politica. De data aceasta a fost Casa Regala a Romaniei, un simbol pentru aceasta tara. Ma intreb: oare data viitoare ce va mai fi? Oare vom avea parte maine, de 1 decembrie, de un discurs in care vom afla (senzational si in direct) de la tovarasul (inca) primar ca la 1 decembrie 1918 Guvernul Romaniei era condus de un PD-ist? … A, uitasem, PD-ul nu exista pe atunci, pentru ca el este un copil (sau avorton, depinde din ce perspectiva privim) al PCR-ului.
    Manifestarea lipsita de tact de azi a tovarusului Hava este un exemplu specific pentru categoria “politica de doi bani”.
    S-auzim de bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*