FOTO +18! De ce să alegi să lucrezi la Salon Erotique Mystique Alba Iulia? Detalii despre job, salarizare și ceea ce înseamnă, cu adevărat, masajul erotic!

De ce sa alegi sa lucrezi la Salon Erotique Mystique-Alba Iulia? Pentru că e salonul unde iti poti redescoperi senzualitatea intr-un mod profitabil. Aici, domnișoarele  oferă Relaxare și Plăcere Erotică într-un cadru special amenajat, conditii de lucru excelente, carte de munca, program flexibil, posibilitate de cazare, suport, pregatire, confidentialitate si siguranta. Igiena este respectata cu strictete astfel ca, inainte de a începe masajul, atât clientul cât şi maseuza fac duş iar prosoapele si cearsafurile sunt schimbate după fiecare client. Şedinţele de masaj sunt parte din arta eroticului şi au ca rezultat relaxarea şi detensionarea. Masajul erotic nu presupune nici o formă de contact intim, ci tehnici de masaj îmbinate cu talent, răbdare, senzualitate și imaginație. Ce pot să spun mai mult? Daca esti tanara, sociabila, educata si comunicativa vino la Salon Erotique Mystique din Alba Iulia.

Cum trebuie sa arati? Aspectul fizic trebuie să fie curat, să fie îngrijit, pentru ca ca tot timpul să fii ca şi scoasă din cutie. Ca să lucrezi la Salon Erotique Mystique  Alba Iulia, in proporţie de 30% contează aspectul  fizic, iar 70%  feminitatea, delicateţea, implicarea şi senzualitatea. Cu alte cuvinte, maseuzele de la Erotique Mystique Alba Iulia trebuie sa invete sa atinga, sa simta, sa stimuleze, sa construiasca senzatia si satisfactia erotica. Să purtaţi conversaţiile în aşa fel încât sa formati o relatie profesionala cu clientul pentru ca acesta sa revina cu zambetul pe buze. Comunicarea se refera la stabilirea relatiilor interpersonale, la construirea respectului de sine si fata de celelalte persoane.

Ce fac fetele în camera de masaj? Nu fac nimic din ceea ce le-ar putea periclita demnitate. Se știe că masajul erotic induce plăcerea prin atingere si nu include contact sexual. Fetele asculta, isi dau cu părerea dacă sunt întrebate şi zâmbesc larg pentru că nimeni nu vrea să vadă o tipă timidă, nevorbăreaţă, înfumurată şi deprimată. Trebuie să fiţi cât mai naturale, provocătoare, glumeţe si bine dispuse. Majoritatea fetelor sunt vesele pentru că sunt fericite, au bani si n-au motive să fie stresate.

 Ce inseamna sa faci masaj erotic? In afara diferentei evidente ca saloanele de masaj erotic ofera servicii erotice si nu sexuale, ne mai diferentiem prin urmatoarele caracteristici:

-Salonul de masaj  Erotique Mystique  Alba Iulia se adreseaza barbatilor care cauta relaxarea, care apreciaza frumosul si respecta femeia, care inteleg ca masajul este relaxare, erotism si placere, si nu iubitorilor de vulgar care cauta servicii sexuale la cel mai mic pret.
-Sedinta de masaj erotic nu presupune nici o forma de contact intim, ci tehnici de masaj imbinate cu talent, rabdare, senzualitate si imaginatie. Masajul erotic poate fi vazut ca o forma de preludiu.

Invăţaţi să percepeţi masajul erotic ca pe un lucru bun, trebuie să fiţi emancipate, libere si independente. De voi depinde dacă ştiţi să va aplicaţi strategiile, veţi ajunge în locul în care vă doriţi.

Cât poţi să câştigi? Castigi cat iti propui, daca ai un plan de castig

Ce job este masajul erotic? N-am să spun niciodată că masajul erotic este un job la fel ca toate celelalte job-uri. 6 eroticMasajul erotic este acel job care vă ajută să nu mai trăiţi, in multe cazuri, de pe o zi pe alta. Va ajuta să aveţi venituri satisfacatoare  pe care să le folositi aşa cum credeţi de cuviinţă. Masajul erotic este un job care vă permite să vă bucuraţi de fiecare lucru din jurul vostru. Este job-ul pe care şi-l doresc multe fete, dar din cauza faptului că babele satului n-au avut nimic de făcut decât să răspândească zvonuri prin jur, inutile de fapt, mentalitatile invechite ajung sa conteze mai mult decat realitatea.

Ce cred eu? M-am săturat de falsele concepţii pe care unii le înşiră  în mintea adolescentelor carora li se inoculeaza idea ca masajul erotic ar fi o crimă, ca şi cum masajul erotic ar fi ilegal, ca şi cum acesta ar scădea stima de sine.5 erotic Complet greşit. Masajul erotic nu te face să fii mai diferita, el nu te schimbă, ci te primeşte aşa cum eşti, naturală, drăguţă şi deşteaptă. M-am săturat să aud tot timpul că viitorul soţ ar fi foarte nefericit să afle că are o iubită care a avut un job la masaj erotic. Dar nu înţeleg care ar fi problema, pentru că, la urma urmei, nu a făcut altceva decât să ofere relaxare, erotism si placere pe bani, cu un contract de munca. El, (partenerul de viata) poate nu ar reuşi să-i ofere suportul financiar dorit. Aşa, totul ar fi împărţit. Ea ar avea veniturile ei şi ar contribui la nevoile cuplului, dar le-ar putea satisface şi pe ale ei. El, nu ar avea o profitoare de întreţinut.  4 eroticÎntr-un salon de masaj erotic există doar avantaje, nicidecum dezavantaje. Exista poveşti de succes de la femei care  şi-au clădit viitorul (masina, casa) din banii de la masaj erotic.

Masajul erotic este o alegere! Masajul erotic este o alegere şi nu un lucru interzis, este un job profitabil în care nimeni nu ar avea nimic de pierdut, doar de câştigat. Dar fiecare e liberă să aleagă ce vrea pentru ea. Totul ţine de ceea ce îţi doreşti. Uneori, dacă nu eşti informat, ajungi să aberezi. Majoritatea cred că ştiu exact ce înseamnă masajul erotic, dar am ajuns la concluzia că  niciodată n-au ştiut ce este în spatele acestui job. N-au ştiut ca fetele au avut curajul să aleagă ceea ce şi-au dorit, şi-au realizat ceva!

De ce barbatii frecventeaza Salonul Erotique Mystique din Alba Iulia? In salonul Mystique toti clienti sunt bine primiti, tratati cu respect si discretie, tuturor li se ofera o experienta erotica surprinzatoare si un masaj relaxant. Locatia centrala a salonului, decorul bine pus la punct, bautura buna oferita gratis, si asa mai departe…Cei care au parte de cea mai buna experienta sunt clientii  care cauta relaxarea, care apreciaza frumosul si respecta femeia, care inteleg ca masajul este relaxare, erotism si placere, care stiu exact de ce se intorc de fiecare data, care au invatat ce si cum trebuie sa ceara, ce sa plateasca si ce sa primeasca.

3 eroticSfatul meu! Masajul erotic, ca oricare alt job, este legal, şi este profitabil. Vă veţi indeplini visele. Ştiu că majoritatea visaţi la prinţul cel frumos venind pe un  cal alb, să vă ceară de soţii. Ideea e că perspectiva bărbaţilor s-a schimbat mult, iar domnisoarele care fac masaj erotic, s-au măritat, in multe cazuri, mai repede decât celelalte prietene care fac alte meserii. De ce oare? Bărbaţii s-au obişnuit să iubească mai mult femeile care au mintea mai dezgheţată.Sunt sătui de femeile care fac pe timidele, de femeile care se ascund după deget, însă fetele care lucrează în acest domeniu pot să-şi inteleaga bărbaţii mai bine ca orice altă soţie. Bărbaţii iubesc femeile cu experientă, care stiu sa comunice, iubesc femeile care transmit senzualitate si erotism.

2 eroticDe ce să nu faceti masaj erotic? Vă rog, doar să nu-mi veniţi cu comentarii că dacă aţi face masaj erotic, ce-ar zice lumea? Oare ce-ar zice atunci când le-aţi explica că pe acei bani ati ajuns independente? Nu vine lumea să-ţi pună în farfurie. Nu-mi veniţi cu idei că acest job este doar pentru curve. Nu este adevărat! Acest job este dedicat fiecărei femei care se respectă cu adevărat şi ştie ce vrea de la viaţă. Acest job este pentru femeile care uită de prejudecăţi, cărora nu le pasă de speculaţiile altora, şi fac faţă multor provocări care le aduc doar facilităţi. Până la urmă… lumea se rezumă la bani. Dacă avem bani suntem fericiţi, dacă nu-i avem, umblăm ca nebunii după ei.

La masaj erotic, în schimb, e diferit, ştii ce ai de făcut şi lucrezi pentru a-ti atinge scopul. Partenerul de viata, dacă chiar există unul, trebuie să te accepte aşa cum eşti. Sunt poveşti de viaţă create la masaj erotic. Încercaţi să nu vă pese de părerile celor din jur şi veţi vedea că odată ajunse la Salon Erotique Mystique  Alba Iulia nu veţi regreta.

1 eroticCe părere aveţi voi despre faptul că masajul erotic este o alegere? Chiar dacă masajul erotic, ca şi job, nu are o reputaţie foarte bună, cele care lucrează deja în acest domeniu au invatat sa trateze problema moralitatii si eticii. Oare de ce? Cel puţin fetele care lucreaza in Salonul Erotique Mystique  Alba Iulia iau decizii corecte in ceea ce priveste propriul comportament.  Voi ce mai aşteptaţi? De ce nu vă angajaţi? Vă place să n-aveţi bani şi să lucraţi tot timpul pe nişte salarii mizere? Voi ştiţi cel mai bine care sunt motivele voastre, eu pot spune că sunt aici să le ascult şi să răspund. Care este părerea voastră în privinţa masajului erotic? Care vă sunt temerile? V-aţi gândit măcar o dată-n viaţă să aplicaţi pentru acest job? Renunţaţi la temeri şi prejudecăţi, gândiţi-vă la voi, doar aşa veţi putea avea o situaţia financiară buna! Gândiţi-vă cum să vă faceţi viitorul mai bun si mai usor. Totul depinde de voi, decizia va apartine!

Detalii despre o posibila angajare la Salonul Mystique din Alba Iulia sau programari, puteti obtine la numerele de telefon 0726.663.654 sau 0755.684.035 ori pe site-ul http://www.eroticalbaiulia.com/

Echipa Mystique

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*