Foști lideri ai PSD Aiud au făcut pasul către PRO România. Horațiu Florea: ” Ne conturăm ca singura variantă serioasă de stânga din județul Alba”

rbt
Vineri, la sediul PRO România din Alba Iulia, a fost organizată o conferință de presă la care, pe lângă coordonatorul filialei județene, Horațiu Florea, au mai fost prezenți Liviu Rusu, fost primar și viceprimar al Aiudului, Dorin Munteanu, candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Aiud și Ioan Gruiță, om de afaceri din oraș. Cei trei au părăsit, de curând, PSD-ul și nu au pierdut prilejul de a aduce o serie de repsoșuri conducerii județene a social-democraților.
„E clar că PSD-ul își demonstrează limitele și determină oameni de valoare să plece din partid către formațiuni în care pot să se exprime liber și să facă o politică onestă față de cetățeni. Ca și coordonator al PRO România sunt onorat de faptul că echipei mele s-au alăturat niște oameni bine pregătiți profesional, care pot să aducă un plus la dezvoltarea comunității aiudene. Sunt convins că ne conturăm , cu fiecare zi, ca singura variantă serioasă de stânga pe eșicherul politic din Alba.”, a transmis Horațiu Florea.
Cei trei aiudeni proaspăt intrați în PRO România au ca obiectiv construirea unei organizații locale de partid puternice și speră să obțină un scor cât mai bun în alegerile locale. Ei au precizat că actuala administrație a orașului a eșuat în ceea ce și-a propus și că e timpul ca Aiudul să se dezvolte din punct de vedere economic dar și în ceea ce privește celelalte componente importante din viața unei comunități.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22023 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*