Fosta administratoare a unei Asociații de Proprietari din Alba Iulia e cercetată pentru delapidare

Polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat două percheziții la o persoană bănuită de delapidare. În calitate de administrator al unei asociații de proprietari, din Alba Iulia, ar fi gestionat, în mod fraudulos, fondurile financiare și ar fi generat o lipsă în gestiune de peste 24.000 de lei.

La data de 30 martie 2022, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții, ambele pe raza județului Alba, la domiciliul și rezidența unei femei de 55 de ani, din Alba Iulia, care este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2014 – 2018, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari din municipiul Alba Iulia, ar fi gestionat, în mod fraudulos, fondurile asociației, generând o lipsă în gestiune în valoare de peste 24.000 lei.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat documente de evidentă contabilă. Corectările sunt continuate.

Despre Redacția ProAlba 30185 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*