Fost preot și purtător de cuvânt al IPJ Alba, implicat într-un scandal cu iz penal

capalnasUn ofiţer de la Direcţia Poliţiei Rutiere este cercetat penal, după ce colegii săi au descoperit că acesta conducea cu un permis fals. Potrivit unor surse din Poliție, acesta nu a avut niciodată un astfel de document.

Potrivit mediafax.ro, ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere, avea atribuţii legate de educaţia rutieră. La un moment dat, acesta ar fi vrut să se mute pe o altă linie de muncă şi a fost nevoit ca, printre alte documente, să facă şi dovada faptului că deţine permis de conducere.

În acest context, poliţistul ar fi recunoscut în faţa colegilor săi că nu are permis. Aceştia l-au întrebat cum a condus până acum, atât maşina de serviciu cât şi autoturismul personal, iar Căpâlnaş ar fi arătat un permis care nu era al lui, au precizat sursele citate.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Română, ofiţerul este încă în funcţie, acesta fiind în prezent în concediu medical. Pe numele lui Căpâlnaş a fost deschis un dosar penal.

Augustin Căpâlnaş a slujit timp de mai bine de 10 ani ca arhidiacon la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia. Fostul preot a fost și purtător de cuvânt la Inspectoratul Poliției Județene Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Marturisesc ca, in aceste conditii, ma simt in absoluta siguranta cand vin acasa in Alba…Azi eu, maine, altii…Ghilimele le subantelegeti singuri! Pot sa-mi permit ca cetatean ca intreb: cum este posibil?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*