Forțe proaspete la IPJ Alba: 11 absolvenţi ai şcolilor de poliţie, promoţia 2013, şi-au început activitatea

ipjAbsolvenţii şcolilor de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca – promoţia 2013, au fost înaintaţi în gradul profesional de „agent de poliţie” şi repartizaţi structurilor de poliţie.

În dimineaţa zilei de luni, 8 iulie, cei 11 agenţi de poliţie care au întregit efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat la serviciu pentru a fi repartizaţi structurilor în cadrul cărora îşi vor desfăşura activitatea.

Aceştia au fost primiţi de conducerea inspectoratului iar în cadrul şedinţei festive domnul chestor principal de poliţie Ioan – Nicolae CĂBULEA, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect reducerea criminalităţii, eficientizarea intervenţiilor la evenimente şi creşterea operativităţii în soluţionarea problemelor cetăţenilor.

Colectivul de conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, le-a adresat celor 11 poliţişti succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.

Menţionăm că din cei 11 noi agenţi de poliţie, unul îşi va exercita activitatea în cadrul Poliţiei municipiului Sebeş – Biroul Poliţiei Rutiere, unul în cadrul Poliţiei oraşului Cugir – Biroul Siguranţă Publică, iar 9 poliţişti au fost  repartizaţi în mediul rural, la posturile de poliţie comunale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19790 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*