Focuri de armă la Sebeș

La data de 06 aprilie 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, în timp ce acționau pe raza municipiului, au observat un bărbat, care avea fața acoperită și încerca să pătrundă în curtea unui imobil.

Unul dintre polițiști l-a somat și i-a solicitat să se oprească, însă bărbatul nu s-a supus somației, motiv pentru care polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

S-a trecut la urmărirea individului, iar la scurt timp a fost identificat și reținut în incinta unei societăți comerciale, situată în imediata apropiere a locului unde a fost depistat inițial.

Tânărul în vârstă de 17 ani, din Sebeș,  este cunoscut cu antecedente penale și se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Pe numele său, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru  tentativă la furt calificat și urmează ca polițiștii să informeze magistrații în legătură cu încălcarea  măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*