Florin „Biceps” Bolea: „Schimb de îngeri”

In goana-i nebuna dupa himera idealului, omul si-a cautat mereu chipul, ochii dar mai ales sufletul.

Si le-a gasit adeseori singure, triste si planse …

Omul contemporan si-a cautat singuratatea si a reusit sa o gaseasca. Si-atunci a tipat de durere, uitandu-si numele si s-a intors cu fata catre Dumnezeu rugandu-l sa-l lase sa se apropie de el.

Golit de zadarnicie, deviscerat de interiorul haotic al omului, Florin Bolea, invata un dialog cu universul in care ingerii i-au devenit din simboluri un mod de a respira.Florin Bolea a inceput un dialog cu infinitele cai ale eternitatii, lepadandu-se de marea povara a omului: Singuratatea.Zbatandu-se intre credinta si necredinta, intre a fi si a nu fi, s-a imprietenit cu puterea Cuvantului, singurul care il face sa-si fie siesi dator.

Pentru a afla cum poti sa castigi un exemplar din volumul „Schimb de ingeri”,  acceseaza acest link.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. IudaDeBolea hahaha ziaristule posteaza-mi injuriile la adresa acestei dejectii umane, un jegos si o panarama seamana cu ceva in care am calcat =))

  2. Stau si ma uit la gunoiul asta menajer parca ar fi in stare de putrefactie asa ca si cum sa zic eu…ca si potaile alea ale lui ce tot crapa. Ia zi triceps o mai bagi la produs pe tiganca aia cheala? Mai ai un pic si o sa scoata de sub tine =)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*