Flavius Narița, bărbatul din Abrud care și-a condus soția spre moarte și și-a lăsat cei patru copii orfani de mamă, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile

ciocan_justitieJudecătorii din Câmpeni au decis ca Flavius Narița, bărbatul din Abrud care și-a băgat soția în groapă și a lăsat orfani de mamă patru copilași să fie arestat preventiv pentru 20 de zile. Bărbatul, poate contesta decizia la Tribunalul Alba.Narița este autorul unei teribile tragedii, despre care puteți citi, mai jos, în știrea inițială

Un grav accident de circulație, petrecut vineri, 4 august 2017, în jurul orei 17.00, pe strada Cristea, din Abrud, a declanșat o adevărată dramă în sânul unei familii  din localitate.

Potrivit IPJ Alba, “NFD, un bărbat de 36 de ani, din Abrud, conducând un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul mașinii, a rupt un gard și s-a răsturnat pe un teren de fânaț ”

flavius narita abrudÎn momentul producerii accidentului, în mașina condusă de Flavius Dorel Narița se mai afla soția acestuia, Petronela, în vârstă de 30 de ani. Femeia a suferit leziuni grave și a fost transportată, în comă, la spitalul din Câmpeni. Medicii au solicitat un elicopter SMURD care să o transporte pe tânără la o altă unitate de îngrijire. Din păcate, înainte de a fi preluată de aparatul de zbor, Petronela s-a stins.

A lăsat orfani de mamă patru copilași pe care îi avea din căsnicia cu Flavius, omul care a condus-o, în cele din urmă, spre moarte.

Anchetatori au aflat detalii șocante, în urma cercetărilor privind producerea accidentului. Flavius Narița NU avea permis de conducere și în momentul în care s-a urcat la volan era băut. De altfel, rezultatul indicat de etilotest a arătat valoarea de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să își primească pedeapsa pentru tragedia pe care a provocat-o. După înmormântarea Petronelei, se va stabili și în grija cui vor rămâne cei 4 copilași.

„Am sperat că este un vis din care o să mă trezesc și nimic din el să nu fie adevărat Dar uite că nu a fost așa, e pe cât se poate de real și trist. Dumnezeu a hotărât ca patru copilași să rămână fără mamă si noi mai puțini cu o Verișoară. Nu suntem noi vrednici să-i contestăm decizile.Doar să ne rugăentru sufletul ei. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a transmis una dintre rudele Petronelei

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16222 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*